≫ 

"Žene, ostavite partnera ako u ovom periodu odbija intimni odnos s vama: Nije vredan vašeg vremena"

- Muškarci koji odbiju intiman odnos tokom menstruacije, nisu vredni vašeg vremena - tvrdi seksolog.

  • 7
Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

Seks tokom menstruacije je sasvim normalan, pa i poželjan, smatra Nadia Bokodi, te savetuje žene da bi trebalo da raskinu sa svojim partnerom ukoliko on odbije da ima intiman odnos tokom 'onih dana'.

Ekspert za seks, Nadia Bokodi, naglasila je kako seks tokom menstruacije može da pomogne u ublažavanju grčeva, te da bi žene trebalo redovno da ga praktikuju.

Opisujući razgovor koji je vodila sa prijateljicom, Nadia se prisetila kako je njena drugica rekla da joj se "sviđa seks tokom menstrualnog ciklusa, ali njen dečko ipak to ne želi".

Iako Nadia istiće da nikada ne treba „pritiskati partnera da radi bilo šta zbog čega se oseća neprijatno“, ona tvrdi da averzija prema seksu može da ukaže da ga vaše telo odbija.

- Ako vaš partner ne želi seks sa vama jer ih odbija vaše telo, odnosno prirodni proces, verovatno ne bi trebalo da ostanete u vezi s njim - tvrdi Nadia.

Seks poza

Foto: Pixabay

Zatim ekspert za seks ističe da je studija iz 2011. godine, objavljena u časopisu "Feminism and Psychology", otkrila da žene koje su imale negativan odnos prema svom menstrualnom ciklusu takođe su imale partnera nisu uživali u takvoj vrsti seksa.

Studija je takođe otkrila da su muškarci seks tokom menstruacije opisali kao "neuredan" i "grub".

Seks, stopala

Foto: Pixabay

- Menstruacija je jedan od najneverovatnijih procesa ženskog tela. Svaki momak koji ne odbije seksualni seks zbog telesne tečnosti, nije vredan vašeg vremena - zaključuje Bokodi.

Da li vi praktikujete seks tokom "onih dana" ili ne?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    9. jul 2020 | 07:45

    Zasto bih odbio, to je sasvim prirodni proces koji inspirise osecajnost intimnosti, pogotovo malo vise zensku osobu?! A, muski pomozite neznijem polu da u tim trenucima budu raspolozeniji?!

  • Zena

    9. jul 2020 | 08:39

    Ko ne moze da zadivolji zenu ostalih dana u mesecu,ne treba ni tad.

  • Cale

    9. jul 2020 | 06:54

    Sve moze,al to nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA