≫ 

Vežba koju bi trebalo svaki dan da radite za bolje iskustvo u krevetu

Poboljšajte svoj seksualni život

  • 0
Seks, zadovoljstvo

foto: pixabay.com

Ožiljci koje vreme ostavlja i na našem reproduktivnom sistemu mogu i te kako uticati i na samopouzdanje u seksu.

U mladosti vaginalno tkivo je elastično i debelo. Kako starimo, nivo estrogena opada zbog čega se i vaginalno tkivo smanjuje. Sve to ujedno rezultira i smanjenjem seksualnog zadovoljstva.

Opuštanje tkiva tokom vremena je neizbežno. Naše telo stari iznutra istom brzinom kao i spolja, ali postoji nešto što možemo uraditi.

U pitanje je vežba koja će nam pomoći da produžimo seksualnu mladost. Mnogi ih nazivaju Kegelovim vežbama, a njihova svrha je vežbanje i stimulacija karličnog dna kako bi se bolje kontrolisala inkontinencija koja se obično javlja kao poseldica. Istovremeno, jačaju se i vaginalni mišići.

Da biste tačno razumeli o čemu govorimo, pokušajte da zaustavite i ponovo pokrete nagon za mokrenjem. Mišići koje ste za ovo upotrebljavali su upravo ono što treba da vežbate.

Stoga, kako biste produžili mladost vagine, ali i pospešili seksualno zadovoljstvo, pokušajte da radite ove vežbe kad god možete - bilo da ste u kući ili napolju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA