Muškarci, dobro pročitajte ovo: Evo koji intimni odnos će žena pamtiti čitavog života

Nažalost, to nije seks sa suprugom

  • 21
Zgodna žena, lepa, seksi, privlačna, ruža, seks Foto: Pixabay

Muškarci uvek žele da ostanu upamćeni kao dobri ljubavnici, zapravo najbolji koje je žena imala u životu. Međutim, imamo loše vesti za sve muževe - to nisu oni!

Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazuju rezultati nedavnog istraživanja.

Rezultati su pokazali da mnoge žene dobar seks povezuju prvenstveno s onim kada su prvi put doživele orgazam ili sa prvim partnerom u kog su bile zaljubljene. Možda i najvažniji faktor koji utiče na ocenu sposobnosti ljubavnika jeste idealizacija.

Zapravo kao najboljeg ljubavnika žena će navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ostale "igrice" bile prosečne.

Seks sa suprugom, koliko god bio uzbudljiv na početku veze, kod većine parova vremenom postaje "posao" koji se rutinski odrađuje, što utiče na mišljenje žena da muž nije najbolji ljubavnik kojeg je imala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    23. jul 2020 | 23:37

    Moj muz i jeste najbolji ljubavnik.Iako sam imala muskaraca pored.I sa njim imam visestruke orgazme.I nekada iako mi nije do seksa a narocito posle 15 godina braka dotakne li me samo po vagini svojim penisom...to je vec zadovoljstvo.

  • Lana

    24. jul 2020 | 00:12

    Ja pamtim svakog, a najbolje onog poslednjeg jer je bilo najskorije.

  • 24. jul 2020 | 11:17

    Žena pamti trenutke kada je bila voljena, obožavana, pažena, poželjna, to su momenti za pamćenje, pravo vodjenje ljubavi. Ko to ume da pruži taj se pamti. Naravno dvosmerno, i da isto dobije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA