≫ 

"Da li samozadovoljavanje moje supruge ubija naš intimni odnos?"

Ona negira moje zaključke, i mislim da ne želi da u potpunosti odustane od seksa...

  • 7
Žena Foto: Pixabay

- Moja supruga je zaljubljena u mene, i može da doživi nekoliko orgazama kad smo zajedno, ali često voli i da to doživi samostalno. Imam 55, a ona 50 godina, a u braku smo 25 godina, pa sam svestan šta je sve privlači – ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- U toku dana ode u spavaću sobu i zaključa se. Postoji samo jedan razlog zašto bi to mogla da čini, iako nijednom nisam pokušao da uđem. To veče bi želela da se mazimo, ali ne dalje od toga. Čini mi se kao da je već zadovoljena, a to za mene znači „laku noć“.

Ona negira moje zaključke, i mislim da ne želi da u potpunosti odustane od seksa. Međutim, da li biste naručili još jedan obrok kad ste već siti? Šta da radim? – pita nas.

Odgovor: Masturbacija uglavnom ne sputava osobu da želi ili uživa u intimnom odnosu sa partnerom, ali, za mnoge ljude, pruža drugu vrstu zadovoljstva. U mogućnosti su da uživaju u samozadovoljstvu, kao i u drugim vidovima intime.

Za žene, mnoga druga osećanja mogu dopunjavati vođenje ljubavi i to je, ponekad, složeni spoj – ljubavi, zadovoljstva, potvrđivanja, ali i onih negativnijih – bola, ponosa, anksioznosti, submisivnosti, besa i frustracije..., koja moraju da prevaziđu kako bi doživele orgazam.

Za seks sa partnerom danas morate da pregovarate, odnosno da zbog mnogih dnevnih obaveza uskladite vreme i mesto, a sve to može uticati na iskrenost seksualnog odnosa. Sa druge strane, masturbacija je obično lišena svih osećanja osim čistog zadovoljstva, iako su oba partnera već zadovoljna svojim intimnim odnosom.

Veoma ste uviđavni prema njoj, pa tako i nastavite. Nikad to nemojte shvatati kao nešto drugo, osim kvalitetnog vremena koje ona provodi sama sa sobom.

Video: Ako do sada niste naučili, ova baba će vam otkriti sve tajne masturbacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    5. avgust 2020 | 09:26

    Pa i to ima svoje druge cari,jedan dan tako jedan dan sa partnerom.

  • Čiča

    5. avgust 2020 | 06:21

    Postoji dve vrste žena. One koje se samozadovoljavaju i one koje ne priznaju da to čine.

  • Mirko

    5. avgust 2020 | 09:25

    Sve je to dobro zamislite da se nista ne desava..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA