≫ 

"Osećam se krivom jer varam supruga poslednje tri godine. Šta da radim?"

"Pre izvesnog vremena, moja sestra i njen najbolji drug su poginuli u saobraćajnoj nesreći, što me je razorilo..."

  • 19
Zabrinuta žena

Foto-ilustracija: Pixabay

Njena ljubavna afera je započela pre tri godine...

- Zaljubila sam se u svog ljubavnika i hemija je neverovatna, ali imam grižu savest što varam svog supruga. Čini me da se osećam bolesno – ispovest započinje žena (37) koja je želela da ostane anonimna.

- Suprug ima 38 godina i imamo dve devojčice od 9 i 6 godina – dodaje.

- Pre izvesnog vremena, moja sestra i njen najbolji drug su poginuli u saobraćajnoj nesreći, što me je razorilo. Muškarac koji je nekad živeo u našem komšiluku iz detinjstva je došao na sahranu, a kasnije mi je napisao i divno pismo saučešća.

To mi je vratilo mnoga sećanja o srećnom detinjstvu koje sam provela s njim i mojom sestrom, a družili smo se i u srednjoj školi. Stariji me je dve godine.

Svideo mi se, ali se ništa nije desilo jer smo oboje bili stidljivi. Dopisivali smo se, a jednog dana mi je predložio i da se nađemo na ručku. Naš sastanak mi je mnogo značio. Osetila sam se opuštenom i srećnom.

Tada smo počeli da se sastajemo jednom mesečno i veoma bih se radovala svakom našem viđanju. Ponovo sam se osetila kao zaljubljena tinejdžerka, a bilo mi je jasno da je i on gajio slična osećanja prema meni.

Čim mi je predložio da otputujemo za vikend, već sam bila smislila izgovor za supruga. Mislio je da sam sa drugaricama. Prvog vikenda smo imali seks, koji smo počeli da upražnjavamo svakog meseca.

Tužna, tuga, tužna žena

Foto-ilustracija: Unsplash.com

Međutim, prvog meseca u karantinu, shvatila sam da naša afera mora biti prekinuta. Nemamo budućnost jer nijedno od nas dvoje ne želi da napusti svog partnera. Nisam mu rekla šta želim da uradim, ali mislim da mu je jasno da sam sve udaljenija, iako o njemu neprestano razmišljam.

Očajna sam. Želim ovo da prebrodim, ali nemam kome da saopštim svoju tajnu koja me izjeda – završava.

Odgovor: Rekli ste nama, pa se nadamo da ćete i svom ljubavniku preneti isto. Prekinite aferu. Samo tad ćete moći da nastavite dalje.

Ovo ne opravdava vašu preljubu, ali on je predstavljao emotivnu kariku kad vam je bila potrebna. Bio je spona srećnih vremena iz detinjstva, koja vam je pomogla da pregurate bol i gubitak.

Karantin vam je dao vreme i prostor da razmislite. Recite mu da je gotovo. Sigurno u to već i sumnja.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    5. avgust 2020 | 07:26

    Samo cepaj.😀

  • Душан Краишник Бања Лука

    4. avgust 2020 | 05:17

    Ти си једна фукара ,,, све особе дали мушке или женске коне варају своје супружнике су ФУКАРЕ!

  • Miloš

    4. avgust 2020 | 07:16

    "Očajna sam. Želim ovo da prebrodim, ali nemam kome da saopštim svoju tajnu koja me izjeda" Pa si pisala novinama? Užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA