≫ 

Raskinula je sa dečkom zbog najbolje drugarice: "Izašli smo na sastanak, a ona je pobesnela"

"Bilo je u redu da ona izađe sa momkom, ali ako bih ja to učinila – nastajao bi problem..."

  • 5
Drugarice, svađa, prepirka

Foto: Shutterstock

- Zbog najbolje drugarice sam raskinula sa dečkom koji mi se dopadao, iz razloga što se ona neprestano protivila svemu što je radio. Međutim, sad mi se čini da je prema meni sve više distancirana – ispovest započinje mlada žena (29) koja je želela da ostane anonimna.

- Sa prethodnim dečkom sam bila četiri godine u vezi i od tada nisam upoznala odgovarajućeg, pa sam želela da mi se konačno neko svidi – dodaje.

- Prošle godine sam sa najboljom drugaricom, koja je takođe singl, otišla na putovanje gde smo upoznale i zabavljale se sa više muškaraca. Ona je dve godine starija od mene i ponekad ume da bude teška za komunikaciju; imajući ispade svaki put kad stvari ne bi tekle onako kako je zamislila.

Bilo je u redu da ona izađe sa momkom, ali ako bih ja to učinila – nastajao bi problem. Nakon putovanja, momak s kojim je provela noć mi je poslao poruku, rekavši mi da mu se dopadam.

Izašli smo na sastanak za koji sam joj rekla, a ona je pobesnela. Rekla mi je da je naše prijateljstvo gotovo ako ne raskinem sa njim, a sad se kajem što mu nisam dala šansu. Šta je trebalo/treba da uradim? – pita nas.

Odgovor: Dobri prijatelji jedni drugima ne postavljaju uslove. Ako se ne zauzmete za sebe, vaše drugarstvo će postati opterećenje.

Kontaktirajte dotičnog momka i proverite da li je još uvek voljan da se vidi i porazgovara sa vama.

U budućnosti, verujte svojim sudovima i ne tražite tuđe odobrenje za nešto što smatrate da je ispravno.

Šta vi mislite? Šta biste vi učinili u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    3. avgust 2020 | 20:14

    Otkači je, izbriši! Ne treba ti u životu! Daleko joj lepa kuća!

  • Natasa

    3. avgust 2020 | 21:13

    Moja super drugarica je imala najbolju drugaricu iz srednje koju je obozavala. Kada god bi upoznala nekog momka ova bi mu nalazila mane i uveravala da nije za nju. Godine su prolazile, ova druga se udala i dobila dvoje dece a moja drugarica je i dalje u potrazi. Sada ima 39 god i ono sto joj se nudi su ozenjeni/razvedeni sa decom....Sada bi bilo sta pristojno, ne nesto idealno, samo pristojno ali ni to ne moze da nadje. A ona lepuskasta, zgodna, pametna, finansijski nezavisna.

  • фебо

    4. avgust 2020 | 15:21

    Уу јадна,Ал си ти добра и наивна,ц,ц,ц

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA