≫ 

Dragana se mnogo prepire sa suprugom, a sumnja da komšinica voli da ih prisluškuje

"Posvađali smo se sedam dana nakon što se komšinica uselila, pa nam je lupala na zid, zbog čega sam bila veoma posramljena..."

  • 3
Zena koja zvoca, zvocanje, svadja Foto: Shutterstock

Komšinica je nervira, iako je još uvek nije upoznala...

- U ovom stanu živimo godinu dana, a komšinica se uselila pre dva meseca – ispovest započinje Dragana (35) iz Beograda i dodaje:

- Ona živi sama i mislim da ima 50 i kusur godina, dok smo suprug i ja u tridesetim.

Muž ima veoma snažan glas. Posvađali smo se sedam dana nakon što se komšinica uselila, pa nam je lupala na zid, zbog čega sam bila veoma posramljena.

Nedelju dana nakon toga smo se posvađali u dvorištu zgrade, oko toga koga bi trebalo angažovati da pokosi travu. I komšinica je bila napolju i čula je svaku našu reč.

Veoma sam introvertna i ne dopada mi se zamisao da iko zna o čemu pričamo u naša četiri zida.

Suprug kaže da ga ne zanima šta ona misli, a ja se trudim da ne pravimo ikakvu buku. Ne želim da se ponovo selimo jer smo ranije to često radili zbog posla i drugih obaveza. Nervira me što je ona tu i smatram da spada u tipičnu komšinicu koja voli da čuje sve ono što je se ne tiče – kaže Dragana.

Bračna svađa Foto: Shutterstock

Odgovor: Pravi problem nije u komšinici, već u vašem bračnom odnosu. Sumnjamo u to da ona želi da čuje vaše privatne stvari, verovatno isto onoliko koliko i vi to ne želite.

Ako se ponovo preselite, svoje probleme ćete poneti sa sobom.

Recite suprugu da morate da porazgovarate o načinu na koji rešavate probleme. To ne bi trebalo da uključuje podizanje glasa. Sve se može rešiti mirnim putem.

Video: U besu se namerno zakucao terenskim vozilom u nemoćnu komšinicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    3. avgust 2020 | 22:58

    Komšiluk vas ne prisluškuje, nego trpi vašu dreku i viku, što znači da vi zlostavljate komšiluk.

  • Omg

    3. avgust 2020 | 22:54

    Moja komsinica ne spava dok ja ne legnem,saslusa sve ako treba ostace ona iza zida stana dok ne cuje Nista! U tako godinama,haha, veoma uporna zena

  • Sremcica Zoka

    4. avgust 2020 | 14:58

    Pro po radoznalosti komsiluka. Zivim u kuci. Druga kuca i sa jedne i sa druge strane,imam jako radoznale komsije. Komsija muskarac,s jedne strane a komsinica s druge,po ceo dan posmatraju ko je prosao ulicom,sta je kupio,ko s kime seta,ko s kim vara muza,zenu,sta kupuju.... Tako godinama,nesme nista da im promakne,a onda razmenjuju traceve. Imaju svoje porodice. Mi smo intekektualci,i ja se ne druzim s nikim iz komsiluka jer nemam zajednickih tema za razgovor. Tako da je komsiluk taj koji sve zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA