Biseksualac je, ali ga više privlače žene: "Muškarce tretiram kao seksualne objekte"

"Brinem se da će mi, ako budem u trajnoj vezi sa ženom, u seksualnom odnosu uvek nešto nedostajati..."

  • 5
zgodan muškarac Foto: Pixabay

- Biseksualac sam i imam 35 godina. Uživam u seksu sa ženama, ali to me ne uzbuđuje onoliko koliko pomisao na analni seks sa muškarcem. Međutim, kad sam intiman sa muškarcem, teško mi je da održim erekciju – kaže muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Ovo mi je nekako i u redu, ali se brinem da će muškarci s kojima spavam misliti da ne uživam i da i dalje nisam siguran u svoju seksualnost. Mislim da širi problem leži u tome što mi muškarci nisu toliko privlačni kao žene.

Ne uživam u ljubljenju i maženju sa muškarcima onoliko koliko u tome uživam sa ženama. Kao posledicu toga, tretiram muškarce kao seksualne objekte.

Brinem se da će mi, ako budem u trajnoj vezi sa ženom, u seksualnom odnosu uvek nešto nedostajati. Ujedno me muškarci ne privlače dovoljno kako bih sa partnerom imao zadovoljavajuću monogamnu vezu. Imate li savet za mene? – pita nas.

Odgovor: Prihvatate da ste biseksualac, pa možete opušteno da odlučite da imate vezu sa ljudima jednog ili oba pola. U dugoročnoj monogamnoj vezi (ako je ikad budete želeli), otkrićete da je, zapravo, određena osoba ta koja vas čini srećnim, nebitno da li je žena ili muškarac.

Izgleda da ste zabrinuti u pogledu svoje budućnosti i da smatrate da je mnogoamna veza vaš cilj, sa jednom osobom jednog pola. Međutim, postoje ljudi koji aktivno tragaju za tijadom (vezom od troje ljudi). Razmislite da li ste jedan od njih.

Šta vi mislite o ovoj temi? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    11. avgust 2020 | 05:06

    Bolest

  • MS

    11. avgust 2020 | 08:53

    Propast, zalosno.

  • Ja

    11. avgust 2020 | 12:43

    Hahahahhaahahahaaaauauahaahahahaahahahahahahaahahhaahahahhahahahahahahahahhahahhahhhhaahazauazazazaahaahahaha TRAGI-KOMIČNO HAHAAHAHAHAHAHAJJAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA