≫ 

Kontroverzna knjiga otkriva zašto je došlo do raspada prvog braka Megan Markl

Suprug nije mogao da podnese njenu iznenadnu slavu i moć

  • 2
Meghan Markle, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Prvi brak Megan Markl propao je jer se njenom suprugu, producentu Trevoru Engelsonu nije dopala slava i pažnja koju je Megan zadobila nakon uloge u seriji Suits, otkriva najnovija biografija o članovima kraljevske porodice Finding Freedom.

Autori biografije, novinari Omid Skobi i Kerolin Durand, tvrde da je Meganin suprug želeo da ona zavisi od njega.

Biografija pruža detaljanu verziju događaja koji su doveli do odstupanja princa Harija i Megan od kraljevskih dužnosti, a autori ističu da su za svaki detalj naveden u knjizi imali dva proverena izvora.

U knjizi se tako navodi da se Megan razvela nakon sedam godina veze i dve godine braka jer suprug nije mogao da podnese da je preko noći postala slavna.

- Dok su se još uvek zabavljali, Megan se žalila prijateljima kako joj se čini da Trevoru smeta njena glumačka karijera. Imala je osećaj da se njemu sviđa kada ona zavisi od njega. Trevor je navikao da je on hranitelj i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kada se to promenilo, nastali su problemi - navodi izvor.

Njihov brak zvanično je okončan 2014. godine zbog nepomirljivih razlika, što je navedeno kao razlog u službenim papirima o razvodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    13. avgust 2020 | 14:46

    Najlepsa po meni poznata zena. Zenstvena, bez golih grudi plastike itd...kazem po meni, svaciji ukus je drugaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA