≫ 

Ako se vaš bivši momak ponaša baš ovako, znači da je raskid bila pametna odluka

5 znakova koji ukazuju na to da je vaša veza morala da se završi

  • 0
Svađa, raskid Shutterstock

Raskidi su teški, to niko ne osporava. Bilo da je reč o međusobnom dogovoru, ili o velikoj svađi koja da je dovela do raskida, često se upitate posle svega, da li ste napravili pravu odluku. Ponašanje vašeg bivšeg može potvrditi da ste napravili pravu odluku.

1. Bivši partner želi što pre da pokupi sve svoje stvari

Nakon raskida uvek sledi neprijatan trenutak kada parovi kupe svoje stvari jedni od drugih. Ta situacija može lako pokrenuti svađu. Verovatno će se pojaviti neka majica ili duks za koji nećete moći da se složite kod koga treba da ostane. Ako je vaš bivši drzak i želi što pre da pokupi sve što, po njegovom mišljenju, njemu pripada, verovatno je raskid bila pametna odluka.

2. Želi da vas predstavi kao histeričnu osobu

Ako u vašem zajedničkom društvu počne da širi priče o tome kako imate nepodnošljiv karakter, i prepričava situacije u kojima ste izgubili strpljenje, onda on nije bio vredan vas. Bez obzira na to da li ste u vezi, ili ne trebalo bi da priča o vama sa poštovanjem, a ne da se na ovaj način sveti.

3. Osporava razlog raskida

Možda će vas bivši parner posle raskida optužiti za prevaru. Ako se razgovori sa njim svode na saslušanja o pravim razlozima raskida, znači da je prekid ove veze bio neophodan. Stub svakog odnosa su iskrenost i poverenje, i ako neko pretpostavlja da ste ga slagali o razlogu za raskid, znači da nikada nije imao dovoljno poverenja u vas.

4. Odmah briše sve slike sa vama na društvenim mrežama

Naravno, niko ne želi da čuva slike svog bivšeg parnera na profilu, ali ne mora da obriše svaki trag te osobe odmah posle raskida. Ako je vaš bivši tako postupio, verujte da je on jedva čekao da izađe iz te veze. Nemojte da mu date drugu šansu.

5. Odmah promeni svoj status veze 

Slična situacija kao i sa slikama. Posle raskida bi bilo normalno da čovek da sebi malo vremena, a ne da odmah krene u izlaske i nova upoznavanja. Ukoliko je vaš bivši odmah počeo da traži novu dragu, verovatno da je  samo čekao pravi trenutak.

Bez obzira na razlog raskidi su uvek teški, ali ako ste prepoznali ponašanje svog bivšeg u ovom tekstu, verovatno ćete biti srećniji bez njega.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

 

(T.S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA