≫ 

Profesorka (64) imala odnose sa 6 muškaraca odjednom: Muž je predložio, pristala sam posle 10 godina

Ona već 20 godina živi u otvorenom braku

  • 24
Poligamija, seks

Foto: Shutterstock

Britanski časopis Gardijen podelio je priču jedne 62-godišnje profesorke na fakultetu, koja je prošlog Božića imala seksualno iskustvo sa 6 muškaraca odjednom.

- Moj suprug i ja smo ze upoznali na fakultetu, i sada radimo zajedno. Kada mi je prvi put predložio "sving", trebalo mi je 10 godina da pristanem, ali od kada sam probala seks sa više ljudi, postala sam zavisna od toga - izjavila je žena.

Ona je u početku mislila da njen muž želi samo da ima odnose sa drugim ženama, ali je ipak odlučila da pristane na predlog. Nije ni očekivala da će i ona sama uživati u seksu sa drugim muškarcima. Ipak, izjavila je da oni njihov brak smatra monogamnim, jer uvek zajedno učestuju u seksualnim avanturama, a to ne smatraju prevarom.

- Mi ne živimo u otvorenom braku. Imamo odnose sa drugim ljudima, ali uvek zajedno.

Kako je došlo do šest muškaraca?

- Na jednoj žurci organizator je uputio nekoliko momaka k meni da ih ja "pripremim" za neku drugu ženu. Posle nekog vremena samo sam upitala da li može još neko da se uključi, i na kraju nas je bilo sedmoro. Jedan od njih je imao samo 25 godina, ali su svi bili jako nežni i fini. - ispričala je profesorka.

- Često organizujemo trojke, a imamo i parove sa kojima se zabavljamo već godinama. Nadam se da ćemo oržati ovaj način života što duže.

Video: Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna P.

    14. avgust 2020 | 16:56

    Svingeraj je samo drugi naziv za razvrat i orgije kojima se slavi Satana. Ne moze se sluziti i njemu i Gospodu. Svaki put kada se covek okrene grehu, okrece ledja Bogu.

  • Soki

    14. avgust 2020 | 16:16

    Snežana i sedam patuljaka😕

  • Gane

    14. avgust 2020 | 16:13

    Ko odobri da se pusti spovest ove bolesne nimfomanke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA