≫ 

"Spavala sam sa kolegom na prvom sastanku, a sad mislim da me izbegava"

"Priznali smo međusobnu simpatiju, pa smo izašli na sastanak čim se situacija sa koronom primirila..."

  • 38
Seksualno uznemiravanje Foto: Shutterstock

- Imala sam seks sa kolegom s posla na našem prvom sastanku. To je bilo pre dve sedmice i od tada mi se ne javlja. Da li me je iskoristio? – pita nas Dragana (29) iz Kragujevca.

- Ovaj dečko mi se dopao kad sam ga prvi put videla pre 18 meseci kad sam dobila posao. Isto smo godište. Vrlo je perspektivan i pun dobrih ideja, pa nije ni čudno što je ubrzo dobio unapređenje.

Budući da sam bila nova, jednom prilikom sam mu rekla da me inspiriše. Potom smo često razgovarali i smejali se radeći zajedno na projektima.

Iako smo u toku pandemije radili od kuće, dopisivali smo se i povremeno čuli telefonom. Priznali smo međusobnu simpatiju, pa smo izašli na sastanak čim se situacija sa koronom primirila. Otišli smo na divnu večeru u restoran koji je on preporučio i rezervisao.

Sjajno smo se proveli. On živi u komšiluku restorana, pa mi je bilo prirodno da nakratko odem kod njega nakon večere. Poljubio me je i rekao da je mesecima želeo da spava sa mnom. Završili smo u krevetu i činilo mi se da smo savršeno kompatibilni.

Ujutru sam otišla kući osećajući se kao na sedmom nebu. Poslao mi je poruku pitavši me da li sam bezbedno stigla kući. Od tada – tajac. Ni na poslu ga nisam viđala jer je bio uzeo odmor, ali opet mislim da je barem mogao da mi pošalje poruku.

Obično ne upražnjavam seks na prvom sastanku, ali se plašim da je možda pomislio kako to inače radim, ali mislim da smo već bili ostvarili mnogo dublji odnos da bi to pomislio – završava Dragana.

poruka, raskid Foto: Pixabay

Odgovor: Izgleda da ste baš povređeni i žao nam je zbog toga. Možete mu poslati jednostavnu poruku – da mu kažete da mislite da imate lep odnos i da ste tužni što se ne javlja. I tu se zaustavite. Dajte mu prostora da razmisli o tome.

Ako se ne javi, ili ne dobijete konkretni odgovor, i dalje se ljubazno ophodite prema njemu na poslu, ali održavajte distancu.

Sa druge strane, nemojte mu dati povoda da misli da uvek može da ima seks sa vama, a da potom bez obaveza ode.

Video: Veza na poslu koja ne mora da bude opasna po vas... Naprotiv!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    30. avgust 2020 | 20:38

    Ne, nema potrebe da mu saljes ti prva poruku. Osnovno pravilo je jako prosto-ako ti se tip ne javlja, nije zainteresovan. I tacka. Nadji drugog kolegu... 😀

  • Veteran

    30. avgust 2020 | 22:07

    Oženjen čovek, pusti ga na miru,ima ženu svoju,...

  • Xxxl

    30. avgust 2020 | 20:53

    Biće još kolega , ali nemoj na prvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA