≫ 

Koje krvne grupe su najbolja kombinacija za ljubavnu vezu?

Ako vaš muškarac ima krvnu grupu AB, pamtićete ga do kraja života

  • 1
ljubavni par, par, zaljubljeni, ljubav foto Pixabay

Ishrana po krvnim grupama bazirana je na načelu da svaka krvna grupa određuje sposobnost organizma da apsorbuje nutrijente i tako se bori protiv određenih poremećaja. Nakon popularnosti teorije Petera D'Adama počelo je da raste interesovanje za krvne grupe i njihov uticaj na ljudsko ponašanje. Tako su razvijene i teorije o uticaju krvnih grupa na seksualnost, a rasprave na tu temu i dalje traju.

Posle bestselera "Ishrana po krvnim grupama", neki istraživači su tvrdili da one definišu i naš ljubavni i seksualni život, piše Avaz.

Krvna grupa O

Žene koje imaju ovu krvnu grupu očekuju da ih muškarac usreći, zadovolji i da bude nežan, ali u isto vreme i pustolov sa kojim nikada ne znaju na čemu su. Ukoliko se odluči za samostalan život, ona je jaka i nepokolebljiva, a ako se uda i zasnuje porodicu podržava supruga u karijeri, posvećena je deci, verna i odana.

Muškarci koji imaju krvnu grupu O skloni su da često menjaju partnerke. Nepouzdani su, neverni, uvek spremni da probaju "zabranjeno voće" i svaka partnerka im brzo dosadi. Ipak, kada jednom odluče da se vežu postaju privrženi porodici i supruzi, ali ni tada ne pristaju na monotoniju u partnerskim odnosima.

krvna grupa Foto: Pixabay.com

Krvna grupa A

Pripadnici oba pola koji imaju krvnu grupu A tolerantni su u vezama i međusobno se uvažavaju i poštuju. Po prirodi su emotivni i osetljivi, zbog čega se često osećaju povređeno i tužno. Inteligentni su, osećajni i disciplinovani, ali im često nedostaje odvažnost.

Krvna grupa B

Žene koje imaju krvnu grupu B okrenute su čulnim zadovoljstvima. Čeznu za konstantnom pažnjom muškarca i najsrećnije su kada su voljene. Takođe, one su zahtevne i ponekad malo naporne. Ređe stupaju u brak od ostalih žena, jer se boje lošeg izbora muškarca.

Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraju kao kraljicu, ali kada nemaju partnerku postaju izrazito nezadovoljni, melanholični i nesigurni. Lakše im je da maštaju nego da se suoče sa problemima, pa su često sami uz objašnjenje da "nemaju sreće u ljubavi".

Krvna grupa AB

Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvataju pravila i norme, i ne poštuju zabrane. Žive "sada i ovde", punim plućima.

Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce avanturističkog duha. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Za njih čarolija traje dok postoji neka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i misteriozne suprotnom polu.

Muškarci koji imaju ovu krvnu grupu su kraljevi udvaranja, zavodnici koje žene dugo pamte. Prijatni su, imaju lepe manire, često laskaju, lepo su vaspitani, ugađaju "lepšoj polovini" i daju sve od sebe da postanu centar njenog univerzuma.

Video: Nismo u poziciji da pucamo visoko, ali srađivali bismo sa Merlinom!: Vojaž i Breskvica za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. septembar 2020 | 22:59

    Znaci zbog toga postoji psovka koja se koristi u nasem narodu,, krv ti j***m,znaci kad to kazem mojoj ljubavnici sve ce da joj bude jasno😉😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA