≫ 

Iznela sve tajne Trampovih na tacni: "Melanija je bila niko i ništa dok se nije udala za Donalda"

Posle 15 godina druženja, u jeku predsedničke kampanje u SAD, nekadašnja bliska prijateljica Melanije Tramp objavila je niz pikanterija iz života prve dame

  • 14
Donald Trump, Melania Trump, Donald Tramp, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja bliska prijateljica Melanije Tramp tvrdi da je brak prve dame i predsednika SAD "čista transakcija" u kojoj on dobija "slatkiše", a ona ostvarenje svog sna.

- Verujem da je to brak iz interesa. On je dobio "slatkiše", a ona sve ostalo što je želela u životu - izjavila je za BBC Stefani Vinston Volkof, autorka knjige "Melanija i ja" - Pre nego što je upoznala Trampa bila je mlada manekenka, bez ikakvog uspeha u karijeri. A onda je upoznala Donalda, udala se, dobila američko državljanstvo, rodila sina... Deset godina kasnije ona je prva dama SAD. Verujem da je to za nju ostvarenje sna.

Donald Tramp i Melanija Knaus venčali su se u januaru 2005. na Palm biču na Floridi. Aktuelnom predsedniku SAD bio je to treći brak. Sa Melanijom ima sina Barona.

Udaja za milijardera obezbedila je lepoj manekenki slovenačkog porekla meteorski uzlet u svetu modelinga, tvrdi njena nekadašnja bliska prijateljica.

- Naslovnica magazina "Vog" na kojoj Melanija pozira u venčanici legitimisala je Melaniju, ali je legitimisala i Donalda - ocenila je Stefani u prvom štivu koje je napisao neko iz Melanijinog bliskog okruženja.

Tajna snimanja prve dame

Autorka knjige "Melanija i ja" priznala je da je tajno snimala svoje razgovore sa prvom damom SAD od od februara 2018. do 1. januara 2019, kada su prestale da razgovaraju i jedna drugoj šalju poruke.

Njihovo prijateljstvo koje je trajalo 15 godina prvi put je ozbiljno uzdrmano kada je "Njujork tajms" u februaru 2018. objavio tekst u kom je navedeno da je Trampova inauguracija koštala 107 miliona dolara, duplo više od prve inauguracije Baraka Obame. Stefani Vinston Volkof koja je učestvovala u organizaciji Trampove inauguracije navodno je, prema istom izvoru, dobila 26 miliona dolara. Ona je, međutim, to demantovala, tvrdeći da je zaradila "svega" 480.000 dolara.

Melanija Tramp i paprike Foto: Tanjug/Regis Duvignau/Pool via AP

Među koricama knjige koja broji 339 stranica nalazi se brdo tračeva, a među najpikantnije svakako spada onaj koji otkriva da "prvi čovek SAD voli da hvata žene za međunožje". Volkofova, takođe, navodi da se Melanija podsmevala svojoj prethodnici Mišel Obami dok je ova bila prva dama SAD.

- Da li je Mišel Obama ikada otišla do granice? Nikada! Pokaži mi slike - navodno je komentarisala Melanija.

U knjizi "Melanija i ja" nije pošteđena ni Trampova kćerka Ivanka.

- Ivanka pokušava da preuzme mnoge dužnosti prve dame - tvrdi Melanijina nekadašnja bliska prijateljica.

Ivanka Tramp, Ivanka Trump Foto: Tanjug/AP

Reakcija Bele kuće: "Tajno snima samo nepošten"

Melanija Tramp nije odolela da na Tviteru prokomenatriše sve optužbe koje je Stefani objavila u knjizi. Ne navodeći joj ime, Melanija je objavila da su priče u pomenutoj knjizi "zablude i zlonamerni tračevi".

Povodom objavljivanja štiva "Melanija i ja" oglasila se i Bela kuća, tvrdeći da Volkofova ima "zamišljenu potrebu za osvetom".

- Svako ko je tajno snimao svog najboljeg prijatelja po definiciji je nepošten. Ne samo da knjiga obiluje netačnim i zlonamernim informacijama, već je i zasnovana na umišljenoj potrebi za odmazdom. Autorka omalovažava i okrivljuje sve sa kojima je sarađivala, u isto vreme predstavljajući sebe kao žrtvu. Nažalost, radi se o ženi koja je duboko nesigurna, a koja ima potrebu da bude relevantna i priznata - poručili su iz Bele kuće.

Video: Pogledajte izbliza spomenik Melaniji Tramp, koji je postavljen nasred pašnjaka u Sloveniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    13. septembar 2020 | 13:06

    Ništa gore od prijateljske ljubomore.....

  • Mimi

    13. septembar 2020 | 13:10

    Ova reče da kad je Melanija postala prva dama, da je to verovatno bilo ostvarenje njenog sna. Koja glupača. Ako je već bila niko i ništa, kako ona navodi, baš je sanjala da postane prva dama. Meni se čini da dotičnoj zavist viri i iz ušiju. Ovom knjigom je više rekla o sebi nego o Melaniji.

  • Una

    13. septembar 2020 | 12:55

    Uspelo joj je. Kad se udavala za Trampa nije planirala da bude i prva dama. Ispalio je tako. A ljubomora je teška bolest a u ovoj situaciji može dobro da se unovči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA