Udala se prelepa Ruskinja kojoj je ljubomorni muž pre tri godine odsekao obe ruke

Nakon užasne tragedije, Ruskinja je pronašla svoju sreću

  • 13
Margarita Gočeva

Foto: Printskrin Instagram/margoritka1211

Margaritu Gračevu suprug je u decembru 2017. godine odveo u šumu i sekirom joj odsekao ruke, a njena ispovest šokirala je javnost. Uprkos strašnoj tragediji, lepa Ruskinja nastavila je da živi punim plućima, pronašla je partnera i ponovo se udala.

Margarita Gračeva, čiji joj je bivši suprug Dmitri odsekao ruke iz ljubomore, pre izvesnog vremena otkrila je na svom Instagram profilu je da ima partnera sa kojim će nastaviti da gradi budućnost.

Lepa Ruskinja i majka dvoje dece, nije otrkrila detalje o svom izabraniku, ali je ipak priznala da je 2019. godine razmenila sa njim bračne zavete.

Mladenci su na prošle godine na intimnoj ceremoniji sklopili svoj brak, bez proslave, a pojedini mediji navode da čak ni roditelji i bliski prijatelji nisu znali za venčanje. Jednostavno, kako Gračeva kaže, ona i njen suprug nisu želeli da od toga prave feštu, a ove godine u septembru par je proslavio godišnjicu braka.

- Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtevao da definišemo vezu. Verujem da je zato i uspelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim - ispričala je u jednom intervju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

 

Margarita se 2017. godine sa decom preselila iz moskovske oblasti, gde se tragedija dogodila, u Sankt Peterburg. Sa bivšim suprugom ima dvoje dece: šestogodišnjeg Danijela i sedmogodišnjeg Dmitrija.

Podsetimo,  suprug je Margaritu odveo u šumu u blizini prigradskog grada Sefuova, gde je počinio stravičan zločin koji je prouzrokovan ljubomorom. Nakon toga odveo ju je u bolnicu, a lekari su mladoj ženi uspeli da spasu ruku. Umesto desne ruke Gračeva sada ima bioničku protezu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

 

Margitinin bivši suprug osuđen je na 14 godina zatvora. iako je ovaj događaj postao tema ruskih i svetskih, medija nesrećna žena nije ispričala deci šta joj se zaista dogodilo već misle da je izgubila ruke u nesreći.

Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem – kazala je, pa dodala da je svesna da će pre ili kasnije deca saznati istinu.

Prošle jeseni, Gračev je objavila knjigu „Srećne ruke“, u kojoj je opisala sve detalje povređivanja od strane nekadašnjeg muža. Sada radi na drugoj knjizi koju planira da predstavi javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. septembar 2020 | 20:46

    E to je ljubav!

  • Braca rusi

    22. septembar 2020 | 23:23

    Isti slucaj kao u srb... 14 godina za odsecanje obe ruke??????? Jel ima ova devojka tatu, ili brata.... Trebalo ga je iseckati i baciti ribama za ovo....

  • 534

    22. septembar 2020 | 21:19

    Bivši muž joj odsekao ruke. Koliko vidim na slikama sa instagrama jedna ruka joj je ponovo izrasla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA