Opasne i za srce, i za novčanik: 5 razloga zbog kojih muškarci “padaju” na Ruskinje

Naizgled su ljupke i krotke, ali kad odluče da se razvedu za sobom ostavljaju pustoš

  • 6
Natalija Vodianova Foto: Instagram/natasupernova

One su prirodno lepe, obično plavokose i/ili plavooke, besprekorno našminkane, utegnute, atraktivne i zavodljive. Smeškaju se svakom muškarcu kojeg sretnu, bez obzira na svoje ili njihove godine, i to smatraju - lepim vaspitanjem. Vrhunske domaćice, brižne majke, posvećene i prilično ponizne supruge, vredne i uspešne u poslu, žene koje ostavljaju muškarce bez daha… Bogato se udaju i još bogatije razvode.

Jednom rečju - Ruskinje.

Manekenka Natalija Vodnianova (38) ovih dana je u žiži interesovanja svetske javnosti, jer je izgovorila “sudbonosno da” Antoanu Arnou, sinu francuskog milijardera i trećeg najbogatijeg čoveka na svetu. Njena prva bogata udaja rezultovala je očekivano bogatim razvodom, a ni drugo “dok nas smrt ne rastavi” nije izgovorila siromašku od kojeg, ako ljubav prestane, neće imati šta da “ponese za uspomenu”. Pre nego što će razmeniti bračne zavete sa Antoanom, dobili su dvoje dece, što bi u perspektivi moglo da joj obezbedi astronomsku alimentaciju i više nego lagodan život ako, ne daj Bože, u njihovom braku nešto pođe po zlu.

Roman Abramovič Abramovich Foto: Anton Novoderezhkin / TASS / Profimedia

Toga je očigledno bila svesna i Irina Malandina, druga po redu supruga ruskog milijardera Romana Abramoviča. Upoznali su se dok je ona radila kao stjuardesa u nacionalnoj avio-kompaniji, posle bega iz velikog siromaštva; potonja gospođa Abramovič ostala je bez oca u drugoj godini života i odrastala je samo sa majkom u jednom ruskom selu. Udajom za vlasnika fudbalskog kluba Čelsi “obrnula je igricu”; počela je da živi u raskoši, rodila je petoro dece, ušla u biznis i razvela se posle 16 godina braka.

Razlog razvoda bila je ljubavna afera njenog nestašnog supruga sa Dašom Žukovom, kćerkom ruskog oligarha Aleksandra Žukova. Roman Abramovič platio je Irini slobodu 300 miliona dolara, dok je sa Dašom, kažu, prošao mnogo skuplje, ali cifra za izlazak iz “zlatnog kaveza” nikada nije obelodanjena.

I Elena Ribolovljeva spada u red fatalnih Ruskinja koja je debelo naplatila krah braka koji je trajao 24 godine. Od ruskog tajkuna Dmitrija, oca njeno dvoje dece i vlasnika francuskog fudbalskog tima Monako, dobila je frapantnih 4,5 milijardi dolara.

Zašto su Ruskinje toliko fatalne za (bogati) muški rod i šta ih zapravo diže na pijedestal najpoželjnijih žena na svetu?

foto Pixabay foto Pixabay

Ljubazne su prema muškarcima

Ruskinje su ljubazne i prijatne prema muškarcima, ali iako su većinski veoma atraktivne male su šanse da će naći muža među svojim sunarodnicima. Zbog toga su prisiljene da traže ljubav u inostranstvu, inače rizikuju da se nikada ne udaju. Predrasuda je da se Ruskinje udaju samo da bi pobegle iz zemlje; one bi radije živele u domovini sa mužem koji je stranac.

Ali, i tu postoji “kvaka”; ako je Ruskinja previše atraktivna, ona će insistirati da pokraj sebe ima Apolona. Ili bogataša. 

Porodica im je na prvom mestu

Pre nego što pristane da se uda, svaka Ruskinja će insistirati da veliki deo vremena provodite zajedno sa njenim roditeljima, braćom, sestrama, bakama, dekama i ostatkom familije. Ruskinjama je porodica na vrhu lestvice prioriteta, po tom pitanju su veoma tradicionalne i neće vam oprostiti ako kažete nešto ružno za bilo koga iz njenog najbližeg okruženja.

Ruskinje su sjajne domaćice i kuvarice, a ujedno su i naučene da rade i privređuju; retko koja od njih pristaje da bude domaćica koja će podizati decu.

Podela poslova na “muške” i “ženske” je strogo definisana

Muškarci koji osnuju porodicu sa devojkama iz Rusije nikada neće čuvati decu, kuvati i spremati kuću. Ako se ponude da to urade, supruge će im biti neizmerno zahvalne.

Podela poslova na “muške” i “ženske” u Rusiji je otprilike ista kao i kod nas, i to je ono što srpske muškarce privlači da odaberu Ruskinju za životnu saputnicu.

foto Pixabay foto Pixabay

Očekuju da muškarci uvek plate račun

Kad god i gde god da izađete sa Ruskinjom, računajte da ćete vi platiti račun. One se, jednostavno, “ne hvataju za novčanik” - tako su naučene. Muškarci koji drže do manira nikada neće ni dozvoliti da dama plati piće ili večeru.

Ako jednom izađu s Ruskinjom, a onda sa nekom Nemicom ili Norvežankom, pohitaće iznova Ruskinji u zagrljaj, jer će se pokraj nje osećati kao “pravi muškarac” koji može da plati SVE. (Tako uglavnom ne razmišljaju posle razvoda, ali tada je već prekasno…)

Uvek izgledaju kao da su krenule na modnu pistu

Čak i ako mora da istrči do prodavnice po neku sitnicu, Ruskinja će se skockati u fulu - obući će haljinu, obuti sandale sa štiklom i našminkati se kao da ide na ljubavni sastanak. Ruskinje se trude da u svakom trenutku izgledaju najbolje, to im je u krvi. Iz njihovog ugla, nepristojno je ne izgledati top u svakom trenutku. Jer, nikad se ne zna kad će se pojaviti “princ na belom konju”...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    23. septembar 2020 | 17:09

    Ruskinje su najlakse zene na planeti kad kazem najlakse mislim to u poz smoslu za nas muskarce je to super 😂

  • Gile

    23. septembar 2020 | 18:54

    A ove naše su kao bolje,sve postalo besno i bahato.

  • Luka Crnogorac

    23. septembar 2020 | 17:51

    Srbijanci ne znate vi ruskinje ne dolaze da se kupaju u Dunav i Savu...one zive na primorju cg zovu svojom kucom a crnogorce naj ljubavnicima na svijetu...samo kazu rusi nisu muskarci samo piju ..ziva istina rodjaci najlakse zene na planeti ..one traze seks konkretno bez srama ....evo 10 god i vise od kako su kupili vile stanove i zive na primorju po sezoni 50 ruskinja padne ko od sale bez truda samo na izvajano tijelo...srbijanci eh da vam je moreee hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA