≫ 

Koja pesma za prvi ples donosi sreću u braku, a koja najčešće završi razvodom?

Koju pesmu ste vi imali na venčanju?

  • 11
Venčanje Foto: Pixabay

Prvi ples predstavlja jedan od najlepših i najintimnih trenutaka na venčanju, te mnogi parovi posebno vode računa o izboru pesme uz koju će zaplesati na podijumu. 

Iako mladenci biraju vrlo romantične, emotivne ili vesele pesme, stručnjaci za ljubavne veze tvrde da bi trebalo da budete obazrivi kada se odlučujete, jer postoje određene numere koje ne donose sreću u braku, te su se, nažalost, supružnici, razveli.  

U studiji internet portala On Buy učestvovalo je 5.500 bračnih parova, a oni su imali zadatak da otkriju pesmu uz koju su plesali na svadbi, a zatim da opišu svoj emotivan odnos sa supružnikom.

Nakon analize podataka, kreativni tim portala je otkrio da je ubedljivo najpopularnija pesma za prvi ples "Can’t Help Falling In Love" Elvisa Presllija za koju je glasalo 10,48 odsto ljudi.

Pesma koja najčešće donosi sreću mladencima je numera  "Can You Feel The Love Tonight" Eltona Johna - čak 77 odsto bračnih parova koji su plesali uz ovu pesmu izjavilo je da su u veoma srećnom braku.

Svadba Foto: Pixabay

Zanimljiv je i podatak da su veće šanse da par ostane u braku ukoliko odabere neku od Diznijevih pesama. 

Pesme koje su donele bračnu sreću takođe su "Isn’t She Lovely" Stivija Vondera i "The Way You Look Tonight" Franka Sinatre.

Utvrđeno je da je pesma koja će najverovatnije dovesti do nesrećnog braka ili razvoda numera "Little Things" koju izvodi bend One Direction.

Video: Evo ide nevesta, prelepa je zaista: Veljko Bogdanu odveo u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA