“Imao sam burnu pijanu noć sa devojkom koju sam tek upoznao. Ostala je trudna i želi da rodi dete”

Ispovest mladića koji ne želi da bude "vikend tata"

  • 6
foto Pixabay

foto Pixabay

Gotovo da nema muškarca koji je odoleo avanturi za jednu noć, ne razmišljajući o posledicama takve odluke. Ali, kad “posledica” zakuca na vrata i saopšti da je na putu novi život, stvari se i te kako preokrenu…

Upravo to se dogodilo Aleksandru (24) koji je letos završio u krevetu sa devojkom koju je tek upoznao na rođendanu porodičnog prijatelja. Posle višemesečnog rada od kuće i izbegavanja izlazaka zbog pandemije korona virusa, poželeo je da se opusti, a rođendanska proslava bila je idealna prilika za to. Međutim, Aleksandar nije ni slutio da će mu želja za relaksacijom preokrenuti život za 180 stepeni...

- Jedva sam čekao da odem na tu rođendansku žurku, jer je sin našeg porodičnog prijatelja zakupio restoran i baštu i organizovao bend koji će svirati cele noći - priča Aleksandar.

- Bio sam željan provoda, izlazaka i druženja, ali i alkohola, pa sam odmah po dolasku u restoran počeo da pijem. Atmosfera je bila sjajna, došlo je mnogo slavljenikovih prijatelja i prijateljica, a meni je odmah zapala za oko jedna koja je bila posebno provokativno obučena.

Imala je na sebi usku haljinu sa dubokim dekolteom, sve vreme je plesala i smeškala mi se. Shvatio sam to kao poziv za flert, pa se cele večeri nisam odvajao od nje.

Kad se rođendanska proslava završila, Aleksandar je ponudio devojci sa kojom je proveo veče da je otprati do kuće. Usput je saznao da je samohrana majka, da ima petogodišnju devojčicu koja živi kod njenih roditelja i da povremeno radi kao manekenka na modnim revijama.

- Kad smo stigli do njenog stana, pozvala me je da uđem i odmah smo počeli da se ljubimo. Pošto-poto sam želeo da vidim njeno neverovatno telo. Nije se bunila. Kad smo krenuli u akciju, predložio sam joj da koristim kondom, ali ona mi je rekla da već pije tablete i da nema potrebe da brinem.

Bila je to jednokratna zabava, pijana noć koju sam mislio da ću pamtiti samo po divljem seksu…

Međutim, ona se dva meseca kasnije pojavila pred vratima stana u kom žive moji roditelji i čestitala im što će postati baba i deda - prepričava Aleksandar.

Šokirani roditelji odmah su obavestili sina o uznemirujućoj poseti, podsetivši ga da ni pod tačkom razno ne sme da utiče na devojku da prekine trudnoću.

- To mi nije ni padalo na pamet, ali sam je odmah pozvao i pitao zašto nije razgovarala sa mnom.

Nije imala baš jasan odgovor. Još veći šok je usledio kada je rekla da nije baš sasvim sigurna da je dete moje, jer je dve večeri posle naše avanture završila sa nekim drugim u krevetu.

Istakla je da od mene ne očekuje ništa, čak ni da priznam očinstvo ako je dete moje, samo je htela da me obavesti da ću možda dobiti dete.

Moj savršeni život odjednom se preobratio u horor film: postaću otac, i to “vikend otac”, a dete će roditi žena koju tek poznajem i koja tek tako menja muškarce. Očajan sam, ne znam šta da radim - jada se Aleksandar.

Odgovor terapeuta

 

Razgovarajte još jednom sa tom devojkom. Pitajte je da li je zaista spremna da zadrži trudnoću i rodi dete, s obzirom na to da njena kćerkica ne živi ni s njom niti sa svojim ocem, već sa bakom i dekom. Da li ste se ikada zapitali zašto dete ne raste uz majku?

Sad je kasno da vas pitam zašto ste uopšte ulazili u kombinaciju sa osobom koja je očigledno nestabilna po mnogim pitanjima, ali možda još nije kasno da pokušate da "spasite stvar".

Način na koji vas je obavestila o trudnoći nije primeren zreloj ličnosti koja je spremna da snosi posledice svojih postupaka. Svakako možete da uradite DNK analizu i saznate da li je dete vaše.

Ali, ne zaboravite: ako je vaša partnerka za jednu noć pokazala koliko je neodgovorna, vi to ne smete da budete.  Ako nemate nameru da joj ponudite da se bolje upoznate dok dete ne dođe na svet, možete da, kad se  vaša "devojka za jednu noć" porodi, tražite zajedničko starateljstvo nad detetom i da ne budete “vikend tata”.

Ukoliko se ispostavi da dete nije vaše, mislim da će vam ovo biti jedna od najskupljih i najvažnijih životnih lekcija. Sledeći put ćete dobro voditi računa s kim ćete biti intimni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danica

    20. oktobar 2020 | 22:00

    Bože, pa ponovo deca da ispaštaju radi idiota

  • Miro

    20. oktobar 2020 | 22:40

    I to je neka ženska kad sa svakim muškarcem hoće bez kondoma. A ima već jedno dete koje podižu njeni roditelji...

  • Lejla

    20. oktobar 2020 | 21:41

    Možda će ga baš to dijete u starosti pridržat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA