≫ 

Muškarci, evo kako da provereno saznate da li se sviđate ženi: Ona samo na ovo obraća pažnju!

Dragi muškarci, opustite se!

  • 16
izlazak, sastanak, ljubav Foto: Pixabay.com

Znakovi koje žene šalju muškarcima često mogu da budu nejasni. Nova istraživanja otkrila su koju osobinu žene, čak i nesvesno, najviše cene kod muškaraca. Na jednu stvar morate da obratite pažnju tokom prvog sastanka.

- Muškarce često zbunjuju ženski signali, ali postoji jednostavan test kojim možete da saznate da li se sviđate vašoj izabranici. Na primer, ako se nalazite u klubu i primetili ste da vas žena posmatra i smeje se. Ukoliko se pitate da li bi ovo moglo biti upućeno vama ili nekom čoveku iza vas, prošetajte do nekog drugog mesta i proverite da li devojka i dalje gleda u vašem pravcu - kažu autori knjige "Ljubavni vodič za muškarce".

Ne brinite, vaš izgled uopšte nije bitan. Žene navode ljubaznost i interesovanje kao najvažnije faktore za prvi utisak, otkrio je jedan od autora vodiča Džon Gotman, stručnjak za veze i šef istraživačke laboratorije "Love Lab".

Ako želite da uspostavite stabilnu vezu, važno je da se na sastanku pokažete kao dobar slušalac kog zanima šta žena priča. Ako se pokažete kao znatiželjna osoba i postavljate pitanja, delovaćete privlačnije u očima druge osobe. Žene takođe cene kada muškarac strastveno govori o nečemu što ga zanima.

Smirenost je kjuč uspeha

Osobina koja privlači žene je i smirenost, pokazala je studija Univerziteta Škotske u Dandiju. Utvrđeno je da su muškarci sa nižim nivoom kortizola, hormona stresa, privlačniji.

Iako nije lako opustiti se pre prvog sastanka očigledno je to najbolji način da ostavite dobar prvi utisak.

Video: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    22. oktobar 2020 | 08:11

    Najprivlacniji im je novcanik. Ostalo je manje bitno

  • SRBIJA

    22. oktobar 2020 | 07:21

    Hehehehe I sta je ovde napisano sto mi neznamo.

  • Goran

    22. oktobar 2020 | 09:55

    Zašto su ženama privlačniji muškarci sa nižim nivoom stresa? Pa da bi mogao što duže da istrpi stres koji će doživeti od njenog histerisanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA