Fatalnoj Ukrajinki neprestano slao novac, a pravu istinu o njoj saznao je tek na aerodromu

Britanac se zaljubio do ušiju u Olgu iz Ukrajine

  • 3
plava kosa, plavuša, žena

foto-ilustracija: pixabay.com

Kada je Britanac Kolin Or (40) preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegovog života.

On i Ukrajinka razmenili su više od 800 poruka na Fejsbuku, hiljade na Vacapu, brojne telefonske pozive i fotografije.

Kolim je tokom njihove veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za izdržavanje ćerke sa kojom je živela u Lugansku.

Nakon nekoliko meseci online veze, Olga mu je priznala kako bi volela da živi u Edinburgu sa njim. Kolin je odmah otišao u banku i poslao joj novac, ali kada je došlo vreme da napokon vidi izabranicu svoga srca, duboko se razočarao.

Olga je sa ćerkom trebalo da sleti na aerodrom u Edingburgu, a Kolinu je opisala šta obe imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao. Ali kada je došao na aerodrom da ih pokupi, njih dve se nisu ni pojavile.

Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo, pa je prijavio policiji njen nestanak. Ipak, policija mu je rekla kako se ta osoba nikada nije ni ukrcala na let.

Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1.600 funti koje joj je on tokom njihove online veze slao.

- Naravno da sam u početku mislio da je možda reč o prevarantkinji. Ali, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon našao nekoga za sebe. Kada bih mogao da razgovaram sa njom, samo bih je pitao zašto baš ja. Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala muškarca iz radne klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio diskus herniju, zbog čega moram ići na operaciju samo da bih mogao da pomognem njoj i njenoj ćerki - rekao je Kolin koji je svojim primerom želeo da upozori druge ljude da ne veruju svima koje upoznaju na internetu.

Iako su od tada prošle tri godine, Kolin je još slobodan, te i dalje traži svoju srodnu dušu. Trenutno radi kao kuvar i u tom poslu je čak toliko dobar da ima i svoje kurseve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA