10 jasnih znakova koji pokazuju da on i dalje voli bivšu: Deveti je posebno opasan

Ako sumnjate da njegovo srce i dalje lupa za devojkom koja ga je ostavila, proverite da li radi nešto od ovoga…

  • 6
dečko i laptop u kafiću

Foto: Pexels

Svaka žena traži "iks faktor" kod muškarca sa kojim će biti u vezi, ali je "faktor bivša" prokletstvo u životu gotovo svake žene.

To je onaj zastrašujući trenutak kada shvatite da ste u vezi sa muškarcem kojeg volite, ali on i dalje voli bivšu. Često žene to mogu intuitivno da prepoznaju, ali, nažalost, nisu uvek spremne da to priznaju sebi i da prekinu vezu na vreme.

Evo kako da saznate da li vaš partner nije preboleo bivšu devojku.

1. Svaka sitnica ga podseća na nju

 

Zamislite ovakvu situaciju: izašli ste na večeru i kad je konobar doneo hranu, vaš partner je prokomentarisao kako je njegova bivša devojka uvek naručivala isto što ste sada naručili i vi.

Pustili ste da veče ide svojim tokom, ali ste na kraju susreta saznali mnogo više o njegovoj bivšoj nego o bilo kome (ili bilo čemu) drugom. 

2. Priča o njoj kada ste u krevetu

 

Ne postoji ništa gore od toga da vaš partner priča o bivšoj dok ste intimni. Još ako krene da vas upoređuje... Bežite glavom bez obzira!

3. Ona sve prva sazna

 

Izletelo mu je da je odlučio da promeni firmu i da se o tome savetovao sa svojom bivšom. Ako se požalite i kažete mu da to nije u redu, on će se braniti rečenicom da je “ona i dalje njegov prijatelj”.

4. Sluša pesme o bivšim ljubavima

 

Ukoliko vaš partner redovno sluša pesme o bivšim ljubavima, to bi trebalo da vam bude alarm da još nije preboleo bivšu.

Ako se našalite na tu temu, a on “saspe drvlje i kamenje” na bivšu devojku, tek tada bi trebalo da vam se “popale sve lampice”; jer, da je ravnodušan prema njoj, tako bi i pričao o njoj - bez emocija.

5. Prati je na društvenim mrežama

 

Ako joj lajkuje poneku fotografiju ili status, to nije zločin.

Ali, ako joj lajkuje svaku fotografiju i svaki status, to je signal da ne propušta nijednu njenu objavu i želi da joj to direktno stavi do znanja.

6. Ima fotografije svih bivših devojaka - osim njene

 

Ako primetite da na društvenim mrežama i/ili u telefonu čuva fotografije svih bivših devojaka osim poslednje bivše, to bi mogao da bude signal da baš tu "poslednju bivšu" je nije preboleo, pa je skirva od samog sebe.

Ravnodušnost je jedini signal da nam nije stalo do nekoga; pozitivna ili negativna priča o bivšoj je znak da i dalje postoji u njegovom srcu.

7. Ponaša se čudno kad razgovara sa njom

 

Kad ga pozovu prijatelji, kolege ili članovi porodice dok je sa vama on razgovara normalno, ali čim ga pozove bivša devojka on odlazi u drugu prostoriju i sklanja se da vi ne biste čuli o čemu razgovaraju.

Kada završi razgovor sa bivšom, vaš partner je nervozan, rasejan i ne čuje šta mu govorite? Nije potrebno da vam kažemo da je taj poziv promenio sve i napravio zemljotres u njegovom životu.

8. Poklanja joj personalizovane rođendanske poklone

 

Svako od nas voli da dobije poseban rođendanski poklon, onaj za koji nije dovoljno izvaditi novac i kupiti ga u bilo kojoj radnji.

Ako se vaš partner posebno trudi da svojoj bivšoj priredi specijalno iznenađenje za rođendan, vreme je da shvatite da u vašoj vezi postoji troje i, ono još bolnije - da ste vi višak.

poklon, kutija

Foto: Pixabay

9. Blizak je sa članovima njene porodice

 

U vezi ste, ali vaš partner i dalje posećuje članove porodice bivše devojke, razmenjuje sa njima poruke na Fejsbuku i organizuje zajedničke izlaske.

To nije dobar signal, jer ovakvim gestovima vaš partner pokazuje da i dalje želi da bude deo života bivše devojke i pokušava na sve načine da održi vezu sa njom.

10. Priča o njoj kada je pijan

 

Znate onu staru narodnu - što trezan misli, to pijan kaže. Ako vaš partner u trenucima “druženja sa čašicom” priča o bivšoj devojci, šalje joj poruke i zove je, džaba vam sav trud koji ste uložili da vaša veza uspe.

On i dalje voli bivšu i što pre to shvatite i prihvatite kao realnost, biće bolje po vas. Ne dozvolite da vam neko ko nije raskrstio sa bivšom devojkom slomi srce - ostavite ga što pre!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    25. oktobar 2020 | 23:20

    Hahaha bas bi pricao o njoj dok je sa mnom. Posle jednog pomena bivse, on bi postao bivsi meni.

  • Lejla

    25. oktobar 2020 | 21:42

    Ja sam pod terapijom sve mi je ravna linija

  • Viktor

    25. oktobar 2020 | 23:12

    Pa brale posle svega ovoga ja ne vidim ko normalan bi bio u takvoj vezi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA