≫ 

Medena zamka je najtajniji trik u Srbiji za proveru da li vas partner vara: Nikola objasnio kako

Za “Telegraf” je govorio Nikola Novak, vlasnik agencije

  • 56
Privatni detektiv, preljuba, prevara

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Budući da su u savremenom društvu porodične vrednosti poljuljane - ljubavne romanse se često svode na strast, a brakovi završavaju aferama - privatne agencije beleže sve veći broj poziva zabrinutih žena i muškaraca koji žele da provere svog partnera. Ako biste vi posumnjali u svog partnera da li biste angažovali privatnog detektiva radi otkrivanja istine?

Verovali ili ne, mnogi u Srbiji odlučuju se na taj potez. Nikola Novak, vlasnik detektivske agencije "Anonimus", otkrio je za "Telegraf" kako zapravo izgleda kada angažujete detektiva da bi pratio vašeg partnera.

- Kada su u pitanju sučajevi u vezi sa preljubom, brojevi poziva su slični bez obzira na pol ili uzrast. Zovu nas i žene, i muževi, verenici i verenice, devojke i momci, pa i svekrve koje hoće da provere snahe ili kumovi koji proveravaju u ime svog kuma. Dešava se da neko radi istragu i proveru potencijalnog budućeg emotivnog partnera, pa jednostavno želi da zna sa kim ima posla i da li da ulazi u neku dublju priču ili ne, što zavisi od toga šta će naša istraga pokazati – rekao je vlasnik detektivske agencije.

Novak kaže da ljudi često dovode partnera na poligraf da provere sa kim ulaze u vezu. Neretko ispituju prošlost te osobe ili ih interesuje da li ih je partner prevario.

Iako je Nikola u svojoj karijeri radio na preko 4.000 slučajeva, nije hteo da ugrozi privatnost svojih klijenata time što će javno pričati o njihovim slučajevima. Ipak, ispričao nam je jedan zaista filmski događaj koji se nedavno odigrao.

U našu agenciju je došao muškarac sa željom da mu proverimo ženu. Ubrzo smo saznali da je žena unajmila kolege iz druge agencije da provere njega. Mi se svi međusobno poznajemo i sarađujemo, tako da su nam kolege odmah javile čim su ga videle da dolazi kod nas u agenciju, te smo odbili posao pod lažnim izgorovom. Ali, zamislite tu situaciju, žena prati muža, a u isto vreme, muž prati ženu. Neverovatno! – kaže Nikola.

nikola novak

Nikola Novak / foto: Privatna arhiva

Na zvaničnom sajtu agencije stoji usluga pod nazivom "Medena zamka". Interesovalo nas je šta tačno podrazumeva ta usluga.

– To je jedna metoda i termin koji je preuzet iz obaveštajnog sveta u kom agent obaveštajne službe, najčešće ženskog pola, ima za cilj da "odvuče u krevet" ciljanu osobu kako bi od nje dobila potrebne informacije. To je, inače, metod kojim su agenti KGB-a dolazili do informacija o atomskoj bombi. Ono što mi radimo u agenciji je daleko blaža i modifikovana verzija te metode. Dakle, ukoliko neko želi da proveri svog emotivnog partera ili partnerku, angažuje našu agenciju. U povoljnom trenutku, koji podrazumeva da je ta osoba izašla u grad, u neki klub, njoj će pokušati da se udvara privlačna osoba suprotnog pola koja radi za nas. Cilj svega je samo da dođemo do broja telefona lica koje se proverava. Mi to predajemo osobi koja nas je angažovala kao dokaz i tu svaki naš angažman prestaje – objasnio nam je Novak.

Vlasnik agencije je naglasio da obično ne savetuju ovu uslugu jer se bazira na provokaciji u trenutku kada je neko najslabiji, najopušteniji, a možda je čak i popio sa društvom. Međutim, pozitivna strana je u tome što, ukoliko osoba prođe taj test, možete biti sigurni da vam je verna.

Nikola se drži parole da je uvek bolje saznati istinu nego živeti u laži.

– Ukoliko sumnjate i to vas muči i izjeda, uvek je bolje da proverite i da saznate istinu. Prava istina, koliko god da je strašna, pružiće vam mir - kaže on.

Seks, sex, preljuba, varanje, afera, par

Foto: Shutterstock

Vlasnik agencije, iako nije hteo da podeli sa nama cene usluga, priznao je da angažovanje detektiva nije jeftino te da je ipak za one sa "dubljim džepom".

– Posao je jako težak, stresan i rizičan, pa je i cena u skladu sa tim – rekao je on.

Veoma interesantan podatak koji je Nikola podelio sa nama jeste da je muškarce lakše uhvatiti u preljubi od žena.

– Generalno govoreći muškarce je lakše i brže uhvatiti u preljubi nego žene. Preko 80 odsto muškaraca koje uhvatimo u preljubi jesu oni koji su u takozvanoj "krizi srednjih godina" i onda počinju da se ponašaju kao da su tinejdžeri, krenu ponovo da treniraju, kupuju sportske automobile, troše novac na gluposti i, naravno, na mlade devojke. Muškarci u tom dobu gube kontrolu nad svojim ponašanjem, „zaljubljuju se” i onda ih je lako takve uhvatiti. Žene, sa druge strane čine to daleko perfidnije i prefriganije, više se paze, proračunate su, i njih moramo da čekamo duže i da radimo sve to opreznije i pažljivije ukoliko želimo da dođemo do krajnjeg rezultata neprimećeni – zaključio je Nikola Novak.

Video: Pneumatskim čekićem joj ishoblovao parket jer ga je prevarila sa drugim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    28. oktobar 2020 | 13:18

    Haha znaci ako hoces da vidis da Li te vara, unajmis ove i em ti opale zenu em im platis Hahaha ovo je dobar vic

  • 7890

    28. oktobar 2020 | 12:13

    Ja moju ženu nikada ne bih prevario. Mogu da budem sa sto drugih žena, ali nju ne varam.

  • Vlajko

    28. oktobar 2020 | 11:46

    Teze je zene uhvatiti iz razloga sto muskarcu sa kojim je najbitniji sex tj ona sama dolazi i sama odlazi iz zgrade u kojoj ima mnogo stanova,a kod muskaraca je drugacije ljubavnice imaju zahteve i druge prirode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA