≫ 

Ljubavnik me ucenjuje za novac, preti da će sve ispričati mom suprugu

Ispovest jedne 45-godišnje žene koja je u velikom problemu

  • 14
Devojka, telefon, iphone, ajfon Foto: Pixabay

- Moj ljubavnik zahteva novac od mene i preti da će reći mom mužu da sam ga prevarila - započela je svoju priču 45- godišnja žena koja je želela da ostane anonimna.

- Moj suprug je često odsutan zbog svog posla. Imamo sina od 20 godina. On je prošle godine otišao na fakultet a ja sam se osetila strašno usamljeno sama u kući. Imala sam utisak da me suprug uzima zdravo za gotovo - dodala je u svojoj isposvesti.

Žena kaže da ju je jedan stari prijatelj pozvao na rođendansku žurku pre godinu dana. Njen muž je tada bio u Japanu, te je ona otišla sama.

- Tu sam se upoznala sa 37-godišnjim oženjenim muškarcem. Rekao mi je da mu je žena ostala kod kuće sa bebom. Po načinu na koji me gledao mogla sam da vidim da mu se sviđam. Razgovarali smo, a kasnije je hteo da me isprati do kuće - nastavila je žena.

Ona kaže da je muškarac, kada su stugli do njene kuće, hteo da je poljubi. Ni sama ne zna zašto, ali je pristala na to.

foto Pixabay foto Pixabay

- Završili smo u mojoj sobi i proveli smo noć zajedno. Tako je počela moja ljubavna afera. Počela sam da se zaljubljujem u njega, ali sam onda saznala da je on nedavno dobio otkaz na svom poslu. Tražio je od mene 10.000 evra na zajam. Rekao je da će odmah da mi vrati novac - priseća se 45-godišnjakinja.

Žena je rekla da joj muškarac sada duguje 25.000 evra. Iako je njen suprug prilično imućan sigurno će primetiti nestašicu ove količine novca.

- Kada sam ga prvi put odbila moj ljubavnik je rekao: 'Siguran sam da ne želite da vaš suprug zna za našu vezu'. Ukopala sam sebi duboku rupu i ne znam kako da izađem iz nje - zaključila je ona.

Odgovor psihologa

- Time što vas ljubavnik ucenjuje on krši zakon. Ne dajte mu više novac. I on je oženjen, ne može sebi da dozvoli da izgubi brak. Verovatno vam nikada neće vratiti novac koji ste mu dali, ali prekinite svaku vrstu kontakta sa njim. Dajte mu do znanja da ako nastavi da vas ucenjuje da ćete da prijaviti policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    31. oktobar 2020 | 22:36

    Opasna je igra ta, što igramo ti i ja, opasno je uvijek bilo,uvijek kad se ljubilo a krilo...

  • Dusan

    31. oktobar 2020 | 22:58

    Ha ha ha...Nadji jos jednog

  • Армаггедон

    31. oktobar 2020 | 22:37

    Испала си глупа сестро,признај мужу о одрекни се лагодног живота а не да стрепиш да ћете отерати.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA