Vodič za zavođenje: 9 poruka kojima ćete mu staviti do znanja da ga sa vama čeka nezaboravna noć

Nekad je dobro biti direktan, a nekad je korisno promeniti taktiku i indirektno partneru dati do znanja da ste ga se uželeli

  • 0
Žena Foto: Pixabay

Ako se, sticajem okolnosti, sa partnerom niste videli neko vreme, a želite da „začinite“ ljubavnu igru pre nego što ćete se sresti, potrebno je samo da svom partneru pošaljete poruku kojom ćete nagovestiti „dobru zabavu“ koja ga očekuje.

Muškarcu koji voli svoju partnerku ove rečenice biće nedvosmisleno seksi, prenosi 24sata.hr

„Stalno razmišljam o onom kad si...“

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se urezala u pamćenje može da bude višestruko korisna za rasplamsavanje strasti. Na prvom mestu, takva rečenica otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što će nahraniti njegov ego. Pored toga, takva rečenica otkriva da ste uzbuđeni, što muškarcima prija da čuju.

„Večeras si ti na redu“

Svako voli da bar povremeno bude u centru pažnje i da mu se ugađa. Najava da će večeras vaš partner biti taj čije će želje biti ispunjene za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja.

„Imam iznenađenje za tebe“

Reč „iznenađenje“ uvek asocira na pozitivno iščekivanje. Ako mu pošaljete ovakvu poruku, budite sigurne da neće moći da dočeka vaš susret.

„Zar nisam seksi u ovome?“

Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina. Ako partneru pošaljete ovakvu poruku, uz propratnu fotografiju u provokativnoj garderobi, u njemu ćete probuditi želju da vam pokaže kako utičete na njega.

„Potreban si mi“

Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija - seks će biti strastveniji.

„Ponesi vino kad budeš dolazio“

Ovakvom porukom direktno stavljate do znanja partneru da ga očekuje uživanje kad se sretnete. Hrana i piće često se povezuju s dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Kad mu pošaljete ovakvu poruku, budite sigurne da će ceo dan razmišljati o hedonističkim užicima kod kuće.

vino, čaše Foto: Pixabay

„Muvao me je...“

Uprkos tome što nije mudro da se prečesto igrate sa ovakvim izjavama, posebno ako niste sasvim sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena injekcija ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

„Hvala ti“

Malo zahvalnosti jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim - u spavaćoj sobi u kojoj možete demonstrirati zahvalnost, ali i izvan nje.

 „Odlično si mirisao prošli put“

Zvuči previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA