"Imali smo vrele trenutke na poslu. Sada je moja koleginica trudna, ali ne znamo ko je otac"

Ispovest muškarca koji se zaista nalazi u jako teškoj situaciji postala je hit na internetu. Prenosimo je u celosti.

  • 2
Muškarac žena seks poza

Foto: Shutterstock

Imam devojku i sa njom sam u vezi tri godine. Ona ima 26, a ja 28 godina.

Upoznali smo se u teretani, ona je vlogerka.

U poslednje vreme ona više izlazi sa svojim prijateljima, pokušavajući da poboljša svoj profil na društvenoj mreži. Izgleda da je manje zainteresovana za mene, a više za slikanje selfija sa drugim ljudima. Nemamo ni često seks, jer je ona uvek umorna ili mamurna.

Ja sam vođa tima mladih koji pomažu tinejdžerima sa problemima mentalnog zdravlja. Izazovno je, ali korisno. Dobio sam novu koleginicu za mentora koji ima 23 godine i veoma je lepa.

Imali smo neku prezentaciju o našem fakultetu, ali ona nije znala da je napravi u Pointu. Bila je očajna jer prezentacija nije uspela, a ja sam joj ponudio da se posle nađemo na piću i razgovaramo.

Bila je uznemirena, pa su mi pravila socijalnog distanciranja promakla. Osećao sam toliku privlačnost prema njoj da sam je poljubio, a ona mi je uzvratila poljubac.

Muškarac žena seks poza

Foto: Shutterstock

Znajući da moja devojka nije kod kuće, odveo sam je u svoj stan i tamo smo imali vruć seks. Svestan sam da je to bilo pogrešno, ali sam nastavio da se viđam sa njom i imali smo seks gde god smo mogli. Bio sam ubeđen da koristi tablete za kontracepciju, ali...

Došla je na posao prošle nedelje izgledajući užasno. Rekla mi je da je trudna i da ne zna ko je otac - ja ili njen dečko.

Ne znam šta da radim.

Odgovor psihologa:

 

Zapravo odluka oko trudnoće je na vašoj koleginici.

Datum začeća može joj pomoći da utvrdi ko je otac. Jedini siguran način da se zna, ako nastavi sa trudnoćom, je DNK testiranje kada beba dođe na svet.

Najbolje joj recite da ćete podržati bilo koju odluku koju donese. S obzirom na to da je varala svog dečka, pretpostavljam da njihova veza nije sjajna. Nije ni vaša - ali da li možete da vidite budućnost sa koleginicom?

Razgovarajte o svemu tome s njom kako biste joj pomogli da realno sagleda situaciju.

U svakom slučaju, zvuči kao da je vaša veza sa devojkom krenula svojim tokom. Bolje to završite nego što je varate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA