≫ 

"Moja verenica želi da tetovira ime svog bivšeg dečka. Zašto bi iko uradio tako nešto?"

Da li vi smatrate da je muškarac u pravu?

  • 4
tetoviranje Foto: Pixabay

Na društvenoj mreži Reddit, nedavno se pojavila šokantna ispovest anonimnog muškarca. On je odlučio da upita sve korisnike da li je normalno to što njegova verenica želi da istetovira na sebe ime svog bivšeg momka.

On je objasnio da je njegova verenica došla na tu ideju kada je njen bivši dečko preminuo prošlog meseca. Oni su imali isto društvo i posle raskida su ostali prijatelji.

Ona i njen bivši, koji su bili deo iste grupe prijatelja, ostali su u dobrim odnosima nakon prekida veze.

- Kada je saznala za njegovu smrt danima nije mogla da prestane da plače. Rekla mi je da joj je potrebno vreme da obradi informaciju i sredi svoje emocije - prisetio se muškarac.

Posle toga, devojka se preselila kod svoje sestre.

- Razgovarala je sa mnom svake večeri i govorila da dolazi uskoro kući. Bio sam strpljiv i pitao sam je da li joj treba nešto - napisao je.

Žena, plače Foto: Pixabay

- Vratila se kući tri nedelje kasnije i delovala je smirenije nego ranije. Ostala je u kontaktu sa drugim zajedničkim prijateljima koji su poznavali njenog bivšeg. Onda je došla na ideju da u znak sećanja istetovira njegovo ime. Bio sam zatečen. Pitao sam je odakle joj ta ideja i zašto je to odlučila. Ona je rekla da ja nikada nisam izgubio dragu osobu, stoga ne mogu da razumem kroz šta ona prolazi - prepričao je on na Redditu.

Kaže da se razgovor ubrzo pretvorio u svađu.

- Rekao sam joj da ću odložiti venčanje ako se ne predomisli. Ona se naljutila na mene i vratila se kod svoje sestre - tako se završila priča ovog anonimnog muškarca.

Ljudi u komentarima podržali muškarca

- Nemoj da stupaš u brak sa ovakvom osobom - napisala je jedna osoba.

- Čak iako uzmemo u obzir neobičnu situacuju, definitvno nije normanlo da istetovira na sebe ime svog bivšeg momka - podržao je muškarca još jedan korisnik ove društvene mreže.

- Žao mi je nje, ali opet nije normalno da je tetovaža podseća na bivšeg dečka - glasio je još jedan komentar.

Video: Ovo je devojka koja je pored guze istetovirala Bikovićev lik, otkrila tri jaka razloga za to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    18. novembar 2020 | 07:44

    Ocigledno da bi trebalo da nadjes osobu koja ce tebe voleti a ne biti sa onom koja zivi u svojoj proslosti i upotpunjuje svoju prazninu sa tobom...

  • Op op

    18. novembar 2020 | 07:43

    Ja znam jednu koja se kaci bivsem vec godinama i spava sa njim kad god on hoce, I to joj je najbolji 'drug' hahhah

  • Elena

    18. novembar 2020 | 09:18

    Sad ti jadniče istetoviraj svoje, njeno i ime bivšeg pa tako čitav život, tetovirajte se sve dok na vama ima mesta na koži. Blago tatu majstorima sa takvim budalama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA