"Poslednji put sam imala odnose sa suprugom na medenom mesecu pre 4 godine!"

Zdravstveni problem supruga sprečava ovaj bračni par da vode ljubav

  • 9
žena krevet gola Foto: Pixabay

- Poslednji put sam imala seks sa mužem pre četiri godine na medenom mesecu. Osećam se tako odbačeno i zapostavljeno. On ima problema sa održavanjem erekcije zbog dijabetesa, ali ne želi da razgovara sa lekarom o tome - napisala je jedna žena koja je htela da ostane anonimna.

Ona je otkrila je da su njih dvoje oduvek imali uzbudljiv seksualni život, ali nakon što je njenom suprugu dijagnostikovan dijabetes, on više ne želi ni da razmišlja o seksu.

- Ja sam 40-godišnja žena i čeznem da budem voljena i dirnuta. Ima 42 godine i samo je tvrdoglav. Neće čak ni da se mazimo u krevetu - napisala je ona i zatražila pomoć na portalu "Sun".

Odgovor

- Možda se vaš suprug oseća poniženo. Morate da mu date do znanja da njegov sram može da uništi vašu vezu, i da ne bi trebalo da dozvolite da dođe do toga. Ako se obrati lekaru biće u mogućnosti da dobije pomoć, ali podršku može naći i u raznim grupama za dijabetičare. Takođe, imajte na umu da postoji mnogo načina da zadovoljite jedno drugog, a da to ne bude putem seksa - glasio je odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ocizelene

    25. novembar 2020 | 07:43

    Ima nas muškarac svakakvih budala,prosto rečeno...imao sam sreću da upoznam jednu baš finu i lepu damu,slične sudbine i problema, koja 14 godina od porodjaja, rodjenja zajedničkog deteta, nije imala odnos sa svojim suprugom, a i dalje su u braku...

  • 972

    25. novembar 2020 | 08:29

    Bez seksa ne moze nijedan brak opstati,to je jedina istina,posle napornog dana treba da se opustite,a vaš partner to ne moze da vam priušti,to je katastrofa za jedan brak!!

  • Čiča

    25. novembar 2020 | 06:51

    Uvek ima neko ko može. Ne brini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA