Uništio joj venčanje: Mladoženja šutnuo mladu u glavu, plakala je, a glava joj pulsirala od bolova

Video postao viralan

  • 0
Mladozenja udarac Printskrin: Tik Tok

Venčanje bi trebalo biti jedan od najlepših životnih trenutaka - dan kada se kruniše ljubav, a kome prisustvuju svi dragi ljudi.

Ova mlada pamtiće svoje i po jednom nemilom incidentu koji je obeležio njen najsrećniji dan, a snimak tog događaja postao je glavna tema na društvenim mrežama.

Sve je bilo savršeno, od dekoracije, muzike, pa do same atmosfere, a mladenci su uživali, pa moglo bi se reći, i previše opustili.

Bar mladoženja koga je svadbena euforija toliko ponela da je u želji da priredi specijalan ples samo za nju, uspeo da je udari nogom u glavu.

@gaudsquadReply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends♬ original sound - The Gaudettes

Gosti su ostali u šoku, a možemo samo slutiti kako se mlada osećala.

- Iako se čini da sam sasvim u redu na videu, moja glava je pulsirala, pa sam otišla u toalet i plakala neko vreme. On se odmah osetio užasno, ali sve je bilo u redu jer smo se zabavljali s našim prijateljima do osam ujutro - objasnila je ona na društvenoj mreži pratiocima.

Ona je ovaj video objavila na Tik Toku, a sam snimak prikupio je desetine hiljada lajkova.

Mlada je objasnila da je žurka trajala do ranih jutarnjih časova, te da venčanje nije bilo potpuna katastrofa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA