Iskoračite iz poznate zone u neistraženu teritoriju: 5 trikova za vrelu noć koju ćete dugo pamtiti

Saveti stručnjaka za seks i veze Anabel Knajt

  • 9
foto Pixabay

foto Pixabay

Ukoliko vam je intimni život postao jednoličan ili je sasvim zamro, a i dalje volite svoju „drugu polovinu“, vreme je da isprobate neke novitete u krevetu.

Stručnjak za seks i veze Anabel Knajt otkriva pet neočekivanih erogenih zona čijom stimulacijom možete da osvežite seksualni život.

 1.Vlasište

 

Prepun senzualnih nervnih završetaka, skalp je jedna od najboljih nepoznatih erogenih zona. Neka vaš partner nežno masira vlasište pomoću vrhova prstiju. Što manju površinu dodirne, to će osećaj uzbuđenosti kod vas biti jači.

Uzvratite, naravno.

2.Zglobovi

 

Parovi jedno drugom gotovo nikada ne dodiruju zglobove i zbog toga mnogo greše, tvrdi Anabel. Zglobovi su zanemarena erogena zona.

- U trenutku kada vaša tela postaju jedno, koristite palčeve da biste kružnim pokretima stimulisali unutrašnji zglob. Moći ćete da osetite kako se puls vaše „druge polovine“ ubrzava, pa ćete tačno znati na pravom putu – savetuje stručnjak za seks i veze.

 3. Kolena

 

Unutrašnja strana kolena je prepuna nervnih završetaka – savršeno mesto za stimulaciju prilikom vođenja ljubavi.

- Vrhovima prstiju idite napred i nazad kako biste stimulisali partnera. Takođe je dobra ideja da eksperimentišete i sa nivoima pritiska – preporučuje Anabel.

4. Prsti na nogama

 

Nožni prsti nisu samo za ljude koji imaju fetiš stopala, oni mogu da budu posebno seksi mesto „za posetu“ tokom predigre.

- Mnogi ljudi uživaju kad im partner ili partnerka ližu, sisaju ili maze nožne prste, i to ne bez razloga. I ovaj deo tela je prepun nervnih završetaka – podseća Anabel.

5. Stomak

 

Ovaj deo tela može da bude ključ za otključavanje vašeg zadovoljstva. Primamljivo je blizu glavne erogene zone, pa se tokom odupiranja iskušenju možete osećati izuzetno uzbuđeno.

- Igrajte se ’toplo-hladno’. Neka vaš partner nekoliko sekundi drži u ustima topao ili hladan napitak, a onda neka se spusti do vašeg pupka i poljubi vas. To će u vama raspaliti vatromet strasti – tvrdi Anabel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    27. novembar 2020 | 01:29

    Tamo gde ima ljubavi, itekako se nađu erogene zone i nisu potrebni posebni stimulansi. To ide spontano i valjano.

  • Jovan

    27. novembar 2020 | 07:27

    Ja imam samo jednu zonu. Sta cu, takav sam. Zene brzo to skontaju.

  • Crnogorac

    27. novembar 2020 | 08:54

    Jedini pravi strucnjak za seks je PRIMORSKI GALEB GUGLAJTE ,DJETIC💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA