"Prvi put me je video, a već je hteo da me zaprosi": 5 najneprijatnijih iskustava sa prvog dejta!

Ispovesti žena koje su imale zaista neprijatna iskustva na prvom sastanku

  • 2
Loš sastanak, loš dejt

Foto-ilustracija: Shutterstock

Upoznavanje sa novom osobom je uvek teško. Svima nama je dobro poznato kako izgleda priprema za prvi dejt, i taj mali strah koji osećamo pre sastanka sa nepoznatom osobom.

Svako ima barem jedno neprijatno iskustvo sa prvog sastanka. Obično ta iskustva vremenom postanu smešne priče kojima zabavljate svoje prijatelje. Ipak, kada budete pročitali ispovesti ovih žena verovatno ćete shvatiti da vaši dejtovi uopšte nisu bili toliko loši.

- Momak me je na prvom sastanku zaprosio u luna parku. Narano, ja sam to shvatila samo kao šalu, jer nije bilo prstena, pa sam situaciju smatrala smešnom. Istog dana na svom Fejsbuk profilu je objavio našu zajedničku sliku, a nedelju dana kasnije je odlučio da me "iznenadi" i došao je do moje kuće. Poneo je sa sobom papuče i četkicu za zube. Tada sam izlazila i sa jednim drugim momkom koji je bio sa mnom u stanu kada mi je stigla poruka od prvog momka. Nisam htela da se njih dvojica sretnu, pa sam otpratila dečka koji je bio kod mene do najbliže stanice, pre nego što je drugi stigao do moje adrese. On je planirao da se useli, ali sam mu objasnila da se to sigurno neće desiti, i raskinula sa njim - ispričala je Sanja.

- Kada smo samo ćaskali, nije spomenuo da je religiozan, ali je rekao to otprilike u desetom minutu našeg sastanka. To ne bi predstavljalo problem, ali onda me pitao da li sam ja vernik. Moj odgovor je bio da, verujem u Boga, krštena sam, ali nisam aktivni praktičar religije. Kad sam mu to rekla, pogledao me je kao da sam bar nekoga ubila. Tada je počeo da priča o veri i nije ni prestao sve do kraja sastanka. Nisam više izašla sa njim - rekla je Ana.

- Tip koji je znao da mi se sviđa došao je sa sela da bi mogao da bude tu za moj rođendan. On, moje drugarice i ja smo otišli u klub, ali je on iz tog istog kluba izašao sa nekom drugom devojkom. Baš lepo rođendansko iznenađenje - prisetila se svog najgoreg sastanka Marija.

Klub, žurka

Foto-ilustracija: Shutterstock

- Pre nekoliko godina život me je povezao sa mladićem koji je delovao simpatično preko interneta, ali kad smo se upoznali uživo i razgovarali, veoma sam se neprijatno iznenadila. Bukvalno je govorio kao usporeni snimak, nešto što nikada pre nisam videla u životu. Koliko god bio ljubazan i dobroćudan, skoro sam zaspala tokom jednog od njegovih monologa. Takođe je postavljao veoma neobična pitanja. Sećam se da me je pitao gde i koliko često kupujem hranu. Tih nekoliko sati koje smo proveli zajedno su najneprijatnije iskustvo mog života - prisetila se Jelena.

- Upoznala sam muškarca u grupi prijatelja koji je delovao zabavno i duhovito, a bio je i zgodan. Puno smo razgovarali kada me je konačno pozvao na sastanak na koji sam stigla sa velikim očekivanjima. Znala sam da je vrlo pričljiv momak, ali pošto sam do tada razgovarala s njim u pomalo pijanom stanju, nisam primetila da on ne prestaje da priča. Između dve rečenice nije ni udahnuo. Tada sam shvatila da ću morati da slušam njegov monolog celu noć. Tokom čitavog sastanka nisam došla do reči. Posle tog sastanka mi je pisao, ali sam mu rekla da ne želim više da izlazim sa njim - objasnila je Marina.

Da li vi imate sličnu zanimljivu priču? Podelite je sa nama u komentarima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    2. decembar 2020 | 23:09

    Pre 2 godine upoznam arhitektu, visok, lep, zgodan....Malo smo se dopisivali i sve je bilo ok do upoznavanja. Seli smo da popijemo kafu i covek kaze da mu treba lepa, obrazovana devojka koja ce ga bezuslovno voleti. Ona bi trebalo da sedi kuci, bude domacica, da nema drustveni zivot, da joj jedina preokupacija bude on. Nece da gubi vreme na izlaske i sl, on bi odma da se zeni a izabranica ne bi trebalo da radi nakon toga da bi mu se 100% posvetila. Ja mu kazem da se u to ne uklapam, radim kao direktor jedne sluzbe, ceo zivot radim od fakulteta, lepo zaradjujem i nisam navikla da me neko drugi izdrzava. Covek je rekao da onda nema potrebe dalje da sedimo i pricamo jel to njemu ne odgovara. Pitam ja njega zasto trazi obrazovanu zenu, odgovara mi da ne moze da bude sa nekim s kim ne moze da prica. Da ta osoba treba da bude skolovana, nacitana, da je putovala....Da ali takvoj zeni nije cilj da sedi kuci i tebe gleda kao u Boga. Bio je jako razocaran i prokomentarisao je u stilu ok ako je tvoj izbor da vodis promiskuitetan zivot, tesko je naci devojku/zenu u danasnje vreme da je nevina, idi ti po splavovima....Bila sam u cudu. To sto ne zelim to sto nudi ne znaci da sam promiskuitetna i da obilazim splavove. Vodim normalan zivot, samu sebe izdrzavam, volim da se druzim sa prijateljima a nocne izlaske ne praktikujem. Smatram da dvoje trebaju da budu ravnopravni partneri a ne da se zeni zivot vrti oko muskarca

  • Stojko

    3. decembar 2020 | 08:32

    Ajde sad 5 prica iz ugla muskaraca. Recimo ona prva: kako sam saznao da moja devojka ima decka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA