≫ 

8 sigurnih znakova da vas on zaista voli: Ako se ovako ponaša prema vama, znajte da ste mu jedina!

Mnogi muškarci imaju "dobru priču", ali se tek na delu vidi da li su njihova osećanja prema vama iskrena ili ne

  • 7
Novogodišnji pokloni, momak i devojka, ljubav, novogodišnja jelka Foto: Shutterstock

Većina emotivnih veza na početku je vođena strašću. Ali, kako vreme prolazi, strast odlazi u drugi plan, a svakoj devojci se nameće pitanje – da li me on zaista voli?

Dobrih muškaraca na svetu ima isto koliko i dobrih žena. Trik je u tome da ih prepoznate na vreme i da poradite na emotivnoj vezi kako bi ona prerasla u zdrav partnerski odnos koji će dugo trajati.

Ako se pitate da li vas vaš muškarac zaista voli, evo 8 načina da to sigurno saznate.

1. Želi da bude vaš heroj

Većini muškaraca je zapisano u DNK da žele da budu od pomoći ženama. Oni vole da se osećaju korisnim, da rešavaju vaše probleme i dokažu da su dostojni vaše ljubavi.

Ako muškarac ne želi da bude vaš heroj, onda verovatno nije toliko zainteresovan za vas. Ili je emocionalno nedostupan ili nije u stanju da vam olakša život.

2. Radi na tome da vas usreći

Da se razumemo, muškarac nema zadatak niti obavezu da vas usreći, ali ako vas voli on će učiniti sve da vidi osmeh zadovoljstva na vašem licu.

Interesovaće ga šta volite, šta vas raduje, pokazaće da mu je stalo do vaših emocija i aktivno će raditi na tome da u vaš život unese više radosti.

3. Sluša kako se osećate i šta vam je potrebno

Mnogi muškarci ne mogu da shvate kako se žena oseća. Zbunjeni su pred njenim emocijama i pitaju se zašto su žene tako komplikovane. To ne znači da nisu voljni da saznaju šta osećate, već su samo malo zbunjeni.

U zavisnosti od toga kako muškarac reaguje na vaše emocije kada mu pričate o tome kako ste se posvađali sa drugaricom, kako vas šef nervira ili koleginica izluđuje, znaćete da li je on pravi čovek za vas. Ako vas sluša „s pola uha“, budite sigurne da nije sposoban da vam pruži ono što vam treba.

4. Spreman je da ispravi grešku

Svi grešimo. Ali kako neko reaguje kada pogreši, mnogo nam govori o njegovoj/njenoj ličnosti.

Muškarac koji vas voli biće spreman da ispravi svoje greške. Onaj koji ne želi da preuzme odgovornost za svoje postupke je nezreo i infantilan.

Poljubac, par, ljubav, zaljubljeni, nova godina Foto: Unsplash/freestocks

5. Ne menja vas

Da li ste ikada bili s muškarcem koji vam je izjavio ljubav, a onda počeo da vas „popravlja“ kao da ste stari komad nameštaja ili pokvareni telefon? Ako vam stalno govori kako bi trebalo da promenite stil oblačenja, da date otkaz, da prestanete da se viđate sa drugaricama, da se okanete planinarenja, da „spustite loptu“..., okrenite se i mahnite mu, a onda nestanite iz njegovog života.

Ovaj čovek je zaljubljen u fantaziju o vama, a ne u vas.

Čovek koji vas istinski voli voleće i prihvatiti onakvog kakav jeste - bez želje da vas promeni.

6. Spreman je za konstruktivne rasprave

Sukobi su deo svake intimne veze. Ako ih „gurate pod tepih“, kad-tad će isplivati. Ako ste se vi i vaš muškarac zbog nečega posvađali, a on ne želi da razgovara o tome, niti da razreši sukob – ne voli vas.

Čovek koji vas voli biće spreman da reši sukob u startu. Ponekad može biti „čupavo“, ali zajednički rad kroz sukob produbiće vašu ljubav.

7. Trudi se da ispuni vaše želje

Ako ste u vezi u kojoj se ne osećate srećno, ispunjeno i zadovoljno, jer vaš muškarac stavlja svoje želje u prvi plan, a vaše konstantno zanemaruje, vaša veza nema perspektivu.

I obratno – ako se muškarac trudi da ispuni vaše želje, to znači da mu je zaista stalo do vas.

8. Želi da bude sa vama što duže i što češće

Muškarac koji vas voli poželeće da stalno budete zajedno. Upoznaće vas sa porodicom i prijateljima. Ići će sa vama u šoping, pozorište, bioskop, na pijacu.

Naravno, niko nije savršen. I vaš muškarac će imati mane, pogrešiće i ponekad će vas razočarati. Ali na kraju, čovek koji vas voli učiniće sve što je potrebno da vaša ljubav traje.

Video: Ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka. Sve praštaju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    8. decembar 2020 | 22:05

    I mnoge žene imaju 'dobru priču', tako da tekst može da se odnosi na oba pola. Otrcano je verovati i dalje da su muškarci ti koji ne žele obaveze, brak i da ih žene jure itd..

  • ...

    8. decembar 2020 | 23:29

    Moj ode u sumu po nedelju dana Ne vidjamo se 🙉🙉🙉🙉🙉🙉

  • Lejla

    9. decembar 2020 | 00:25

    Ja vidim u toj igri, vidim vatru ispod leda, dok me ljubi, dok me svlači...dok me gleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA