≫ 

"Moj muž želi da vodi ljubav sa mnom samo kad je pijan"

Ispovest žene koja ima veliki problem u braku

  • 3
Nesrećni ljubavni par, bračni, muž, žena, devojka, dečko Foto: Shutterstock

Anonimna 28-godišnja žena ima problema u braku, pa je odlučila da zatraži pomoć od psihoterapeuta.

- Moj suprug želi seks samo kad je pijan. Ja imam 28, a on 31 godinu. U braku smo dve godine i primetila sam da pre seksa obavezno mora nešto da popije - napisala je mlada žena.

Ona se poverila terapeutu da je na ovu temu već razgovarala sa mužem. Odgovor koji je dobila nije joj se učinio iskrenim.

- Rekao mi je da obično predveče voli da popije nekoliko pića, i da to nema nikakve veze sa mnom. Ipak, to nije jedini problem. Vodimo ljubav jednom u nekoliko nedelja. Da li je to zato što mu nisam više privlačna? - upitala je žena.

Odgovor terapeuta

Prebrzo zaključujete da je problem u vama. Situacija u kojoj se nalazite je nezavidna, ali ako je samo alkohol problem onda bi o tome vaš partner trebalo dobro da razmisli.

Naime, alkohol može da stimuliše seksualni apetit, ali je u isto vreme i opasan jer može da dovede do problema sa srcem, cirkulacijom i erekcijom.

Predložite suprugu da priuštite jedno drugom senzualnu masažu kao zdrav način stimulisanja čula. Tako ćete se oboje brže i lakše opustiti, a on neće morati da "poseže za čašicom" kako bi bio intiman sa vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дука

    14. decembar 2020 | 07:16

    Жено немој да си смешна, пије да му будеш лепша !!!

  • Budak

    14. decembar 2020 | 00:49

    Pijem samo sok, javi se...

  • TnT

    14. decembar 2020 | 06:48

    Mozda popijdm jer je tada perverzniji, zavisi kakav je sex posle pice mmm Da li si ti perverznija od muza pa on zbog toga zeli da se opusti vise uz pice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA