≫ 

"Siguran sam da me je žena prevarila dok smo bili na odmoru, ali neće da prizna i to me izjeda"

Ispovest muškarca koji ne strahuje da se suoči sa istinom

  • 14
Ljubav, varanje, prevara Foto: Shutterstock

Postali smo moderno društvo, modernih potreba i shvatanja. Daleko od tradicije 19. veka, mnogi brakovi kao i veze su na velikom iskušenju, a prevara je postala sastavni deo zajednice u mnogim odnosima.

Evo šta se dešava onda kada prevaru vašeg partnera ne možete i da dokažete, pa sve i da imate čvrste argumente za to. Jedan muškarac je opisao svoje iskustvo kada je sa suprugom otputovao na odmor.

- Siguran sam da me je supruga prevarila dok smo prošle godine bili na odmoru na Ibici.

Oboje imamo po 48 godina. Uspeo sam da nađem kartu za koncert mog omiljenog benda koji je nastupao na Ibici. Hevi metal nije muzika koju moja žena voli, pa je rekla da će ostati u hotelu dok se ja budem provodio na koncertu.

zaljubljeni ljubavni par razdor razlaz svađa ljubavna, impotencija, prevara razvod Foto: Shutterstock

Kad sam se vratio sa koncerta, moja žena nije bila u sobi. Legao sam na krevet i dremao, a onda sam začuo njen glas na vratima. Nije bila sama. Bila je sa nekim muškarcem!

- Oh, on je ovde - rekla je i nestala.

Vratila se tri sata kasnije, očigledno pijana, i pala u krevet.

Jedan od mojih drugara ima stan u istom odmaralištu u kom smo i nas dvoje letovali. Poslao mi je poruku: "Mislim da sam upravo video tvoju ženu kako se švrlja s nekim tipom".

Pokušao sam da razgovaram sa ženom, ali ona neće da prizna da me je prevarila. Iako je od tada prošlo više od godinu dana, mene ta scena i dalje izjeda. Šta da radim?

Odgovor psihologa:

Očigledno vam je jasno šta se dogodilo sa vašom ženom i nepoznatim muškarcem. Ali, vi samo gubite energiju time što "vrtite film" u svojoj glavi. Ako niste uspeli da naterate ženu da vam prizna preljubu, nemojte to više ni da pokušavate - očigledno je da ona o tome ne želi da razgovara sa vama.

Ono što se desilo ne možete "izbrisati gumicom", ali ono što možete da uradite jeste da se zapitate zašto se to desilo.

Da li je vaša supruga otišla sa drugim muškarcem te noći samo zato što je bila pod uticajem alkohola ili ste se vas dvoje zanemarivali, pa je vaš brak postao monoton? Da li vaša žena inače ima problema zbog alkohola? Ako je odgovor potvrdan, potrudite se da joj pomognete da taj problem reši.

Ukoliko vas je prevarila zato što stvari među vama ne funkcionišu kako bi trebalo, sedite i razgovarajte sa njom. I, naravno, dajte sve od sebe da popravite situaciju da vam se scena sa Ibice ne bi ponovila.

Video: Pneumatskim čekićem joj ishoblovao parket jer ga je prevarila sa drugim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kg

    21. decembar 2020 | 23:24

    Žena i zdravlje se nikad ne kontrolišu,samo će da se sekiraš

  • Myk

    21. decembar 2020 | 23:27

    Ne bi se mi vratili istim avionom bogami.

  • frf

    22. decembar 2020 | 04:06

    Znas ti odgovor i ne treba ti nikakva potvrda ... Svaka cast i tebi i njoj ako se jos mozete gledati u oci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA