6 razloga zašto su ženama često privlačniji mlađi muškarci

Mnoge poznate manenke pored sebe imaju mlađeg partnera. Da li je njihova veza srećnija?

  • 9
ljubav Foto: Pixabay

Sve više žena bira pored sebe mlađeg partnera. Popularne zvezde poput Kejt Mos i Hajdi Klum ne smatraju da je razlika u godinama problem, i već dugi niz godina unazad održavaju uspešnu vezu sa muškarcima dosta mlađim od sebe.

Nekada su takve veze bile neuobičajene i čudne u očima društva, ali stvari su se promenile i žene često biraju mlađeg partnera.

Ipak, postavlja se pitanje šta mlađi muškarac može da pruži ženi, što stariji ne može?

Bolji miris

Mlađi muškarci imaju atraktivniji miris. To je zato što su njihova tela na vrhuncu zdravlja. U stvari, studija pokazuje da kako starimo, sve jače osećamo mirise. Mlađi muškarci često koriste jače i prijatnije parfeme.

Drugačiji pogled na svet

Budući da pripada drugoj generaciji, mlađi partner bi verovatno drugačije posmatrao mnoge stvari od vas. To može delovati jako zanimljivo starijim ženama. Drugačiji pogled na svet može otvoriti um druge osobe i podstaći partnere na razvitak i sebe i veze.

Ljubavni par Foto: Pixabay

Mlađi muškarci su elegantniji

Opšte je poznato da mlađani momci obraćaju više pažnje na to kako izgledaju i kako se oblače. Oni bi često stavili na prvo mesto stil, a ne udobnost.

Puni su energije

Ovo je neizbežan faktor jer pored energičnog partnera vaša veza će biti mnogo zanimljivija. Mladi momci su možda zainteresovaniji i žele da isprobaju nove stvari. Svako zajedničko novo iskustvo može dodatno da začini vezu.

muškarac i žena, prijateljstvo Foto-ilustracija: Pixabay

Više vremena

Razvod, karijera i razočaranje - ovakav "prtljag" možete da izbegnete ako se zabavljate se sa mladim muškarcem. Mlađi partner može da se posveti vašoj vezi u potpunosti.

Mlađi muškarci su plodniji

To može biti važno ako planirate zajedničku decu, jer što je čovek mlađi, to je verovatno plodniji, piše Brightside. Problemi sa začećem mogu biti stresni i često opterećuju svaku vezu, a to se može izbeći sa mlađim partnerom.

Šta mislite o vezi sa mlađim partnerom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    22. decembar 2020 | 23:21

    Skroz netacno! Mladji muskarci misle da znaju nesto a nemaju pojma. Bitno im je samo njihovo zadovoljatvo! Stariji muskarci su vec prosli svasta, znaju sta trebaju da rade, znaju da zadovolje zenu, znaju da treba svaki milimetar tela opipati a ne samo 3 stavke! Stariji muskarci te nece nervirati jer su vec znaju sta zele a klinci jos uvek istrazuju! Ko sa decom spava, upisan se budi

  • nikolas

    22. decembar 2020 | 22:54

    FRANCUSKINJA SE HVALI DA CE OD MUZA ZA NOVU GODINU DOBITI LUJ VITON TASNU,ITALIJANKA HALJINU PO ZADNJOJ MODI ,SPANJOLKA KONJA NA HACIJANDI !!! SRPKINJA CUTI I KAZE A JA CU DOBITI KI.TU !! FRANCUSKINJA CE NA TO -ETO SVE NAJBOLJE STVARI SU U NERAZVIJENIM ZEMLJAMA!!!

  • Danijel

    22. decembar 2020 | 22:56

    Starija žena - mlađi muškarac. Ona zna - on može. Sve jasno kao dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA