Život sa "maminim sinom": "Bez odobrenja buduće svekrve moj dečko ne može da mi kupi čak ni veš"

Ispovest devojke koja se oseća kao "treći točak" u vezi

  • 18
Svekrva

Foto: Shutterstock

Kada je Kim upoznala svog momka preko aplikacije za druženje pre tri godine, nije ni slutila da će on na kraju biti "onaj pravi", ali ni da će morati da se bori sa njegovom majkom.

Kim (26) priznaje da je njen budući suprug Met (29) ima izuzetno blizak sa svojom majkom Keli, i to predstavlja veliko opterećenje za njihovu vezu.

Sve je počelo kada se par preselio kod Keli pre godinu dana, nakon što je izbio požar u zgradi u kojoj su živeli. Shvatajući koliko je, zapravo, bio zavisan od mame, Kim od tada pokušava da ga odvuče od tog neprirodnog maženja. U početku nije ni slutila koliko će to biti težak zadatak. Danas je toga i te kako svesna.

- Ne želim da mu mama bude osoba broj jedan u životu. Bilo je mnogo izazovnije nego što sam u početku mislila da će biti. Keli i Met uvek nešto planiraju, bilo da je reč o pedikiru ili njihovom slobodnom vremenu. Osećam se kao da sam treći točak! Umesto da izađemo na neku večeru, Met radije legne na kauč i ispija čaj sa mamom - navela je devojka u emisiji na kanalu Discovery.

Ova bliskost izazvala je probleme i u intimnom životu mladog para, jer Kim i Met jedva imaju vremena da ostanu sami. Uz razgovore o braku i podizanju njihove veze na viši nivo, Met je svestan da je morao malo da "začini stvari u spavaćoj sobi" i počeo je da svojoj devojci kupuje seksi rublje. Međutim, Kim je doživela novi šok kada je saznala da je veš za nju birala njena buduća svekrva!

Svekrva, majka, bračni par, devojka, muškarac, tašta

Foto: Shutterstock

Želeći da vrati malo iskre u svoj odnos sa Kim, Met je zamolio mamu da mu pomogne oko toga.

- Postojala je neka bliskost između Kim i mene, ali je sada malo poljuljana jer živimo sa mojom mamom, a Kim misli da ponekad preterujem. Ako pitam mamu za mišljenje, dobiću sigurno dobar odgovor - ubeđen je Met.

I dok su mama i sin birali veš leopard desena, vlasnik radnje je pokušavao da se drži pribrano i suzdržano.

- Sviđa mi se leopard, mislim da je lep. Začinjen je, elegantan, pa mislim da nećemo imati problema - rekla je Keli, dok je Metu pažnju privlačio svileni bade mantil.

- Volela bih to. Nekako sam njene veličine, vidim i sebe u tome - izjavila je njegova majka, što je pomoglo Metu da se bez razmišljanja odluči da kupi dva mantila kako bi zadovoljio obe žene u njegovom životu.

Veš

Foto: Shutterstock

I dok je zbunjeni prodavac pakovao odabrane poklone, Met je iskoristio priliku da se konsultuje sa Keli oko toga da li je vreme da zaprosi Kim, jer se, iz njegovog ugla gledano, podrazumeva da majka ima pravo glasa u ovakvoj odluci.

- Mislim da možemo razmisliti o tome. Kada će se to dogoditi - postavila je pitanje u množini smatravši se saučesnikom velikog događaja.

- Mislim prilično brzo. Razmišljao sam da pogledam prstenove. Kim je videla prsten kod Tifanija koji joj se sviđa - odgovorio je mamin sin.

Iako priznaje da su Met i Kim savršeni jedno za drugo, Keli nije propustila priliku da naglasi kako je ona na prvom mestu, i da planira da tako i ostane.

- Mislim da su sjajan par, ja volim Kim i želim da moj sin bude srećan. Ali u životu postoji hijerarhija, a ja sam na vrhu - bila je izričita mama.

Pišite nam u komentarima šta vi mislite o ovakvim odnosima i imate li sličnih iskustava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    17. januar 2021 | 22:18

    Polako snajke, bice te i vi sinovljene majke, i svekrve. Ali to su Balkanske prostoce, bilo da je zensko ili musko. Sa takvim razmisljanjem tako nam je kako je, 200.000 devojaka, 100.000 momaka, a o udatim i ozenjnima sta da pricam, ne mogu tri godine da odrze brak, i takvi pricaju o odnosima bez odnosa. Samo nastavite tako, i ne popustajte, do konacnog istrebljenja. Mnogo ste mi pametne i pametni.

  • Ruzica

    17. januar 2021 | 22:59

    Bolestina teska...zna se sta je postovanje, a treba postaviti i neke granice u zivotu i ne mesati rodbinske sa emotivnim partnerskim odnosom...i snaja ima roditelje, pa cemu onda takvo ponasanje svekrve...svaka majka ako zaista voli sina i ako joj je stalo do njegove srece, postovace njegov izbor.

  • Suzana

    17. januar 2021 | 21:30

    Povratiću zbog "ljubavne veze sina i majke"🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA