≫ 

6 strategija koje pomažu da flert preraste u emotivnu vezu: Samo ovako će shvatiti koliko mu značite

Igra zavođenja od sada će biti mnogo lakša

  • 3
Ljubomoran muskarac cita poruke od devojke

Foto: Shutterstock

Flertovanje je za mnoge devojke i najlepši i najteži deo koji prethodi emotivnoj vezi. Najlepši, jer nosi sa sobom neizvesnost i slatku čežnju, a najteži jer može da se pretvori u „igre bez granica“ sa neslavnim završetkom.

Kako pronaći meru u flertovanju i izazvati kod pripadnika „jačeg pola“ veće interesovanje? Stručnjaci za muško-ženske odnose predlažu šest strategija na koje muškarci „padaju“.

1. Neka inicijativa bude njegova

 

Muškarci su po prirodi lovci, zato nije dobro da se uvek vi prvi javljate. Ostavite mu prostora da shvati koliko mu je život prazan kad vas nema.

Dajte mu šansu da preuzme inicijativu – tako ćete znati da ga zanimate i znaćete da zaista želi da bude u vezi s vama.

2. Neka vas osvaja polako

 

Mnoge devojke imaju nedostatak samopouzdanja kad se zaljube, jer nisu sigurne da li je muškarac koji im se sviđa iskreno zainteresovan ili samo „igra igricu“.

Zato budite pametne kada odlučujete koliko ćete mu vremena posvetiti – dajte mu vremena da vas osvaja. Nemojte zapostavljati svoje obaveze nauštrb vremena provedenog sa njim.

3. Nemojte mu svaki put reći „da“

 

Pitate se šta da mu kažete da biste mu nedostajali? Odgovor je iznenađujuće kratak: „Ne“.

Ovo možda zvuči nelogično, ali je zapravo vrlo efektno. Jer, muškarci mogu da izgube interesovanje ako ste im uvek na raspolaganju, posebno na početku veze.

Ako želite da budete jedina devojka o kojoj razmišlja ceo dan, budite donekle nepristupačni – to će vas učiniti još privlačnijom u njegovim očima.

4. Neka pomisli da ne može da živi bez vas

 

Kad se upuste u flert koji „preti“ da preraste u vezu, muškarci retko kada pomisle da bi ta veza mogla da bude ozbiljna.

Na vama je da ga podstaknete da se trudi, pa je najbolje da mu pokažete da je njegov život znatno bolji ako ste vi veliki deo te slagalice.

5. Kad ste zajedno, prikažite se u najboljem svetlu

 

Izlasci i zajednički provedeno vreme trebalo bi da bude za pamćenje.

Zato se prikažite u najboljem svetlu, istinski uživajte u vremenu provedenom sa mladićem koji vam se dopada i budite sigurni da će on ponovo poželeti da se vidite.

6. Budite drugačiji od ostalih

 

Ako želite da vas muškarac sa kojim flertujete izdvoji iz „mora“ devojaka kojima je okružen, budite drugačiji od drugih. Pažljivo slušajte šta vam priča – tako ćete stvoriti bliskost za kojom muškarci čeznu, ali se ne usuđuju da je otvoreno zatraže.

Budite ona kojoj će moći da se obrati u različitim životnim situacijama. To će ga inspirisati da vam se približi i da vas tretira kao osobu na koju može da se osloni.

Video: Goca Tržan o flertu i kako reaguje kada to radi njen suprug Raša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. januar 2021 | 21:18

    Sposobna i pametna zena moze svakog muskarca da vrti oko malog prsta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA