Ostavio vas je, a vi ga i dalje volite? Evo kako da ga inspirišete da preispita odluku o raskidu

Pokajaće se brže nego što možete i da zamislite!

  • 1
Momak, dečko, muškarac, mlad, briga, sekiracija, uznemirenost, zabrinut, frustracija, depresija

Foto-ilustracija: Pixabay

Biti ostavljen boli iz više razloga, a najviše jer vas osoba sa kojom ste bili u emotivnoj vezi više ne želi. Ako ste ikada imali ovakvo iskustvo, verovatno ste se pitali šta biste mogli da uradite da se situacija promeni i da se bivši pokaje zbog svoje odluke.

Koliko vremena je potrebno muškarcima da zažale zbog raskida veze?

Univerzalnog odgovora nema, ali psiholozi kažu da će se mnogi muškarci pokajati posle raskida u roku od četiri do šest nedelja.

Čak i oni koji su potpuno sigurni da devojka koju su ostavili nije za njih osećaju kajanje; mnogi se preispituju da li su zaista postupili ispravno kad su raskinuli vezu.

Ukoliko želite da naterate bivšeg da još brže zažali zbog raskida, isprobajte ovih 10 predloga koji su kod mnogih devojaka dali željene rezultate.

1. Zablistajte fizički

 

Teško je „dići se iz pepela“ kad vam sve lađe potonu, ali vredi! Ako muškarac vidi da izgledate kao milion dolara posle raskida, neće moći da se oslobodi griže savesti što vas je napustio.

Niko se ne miri tek tako sa činjenicom da je ostavio devojku za kojom se svi okreću.

2. Sačuvajte prisebnost

 

Ovo je možda još teže od fizičke transformacije, ali zato i više vredi. Kad ostave devojku, muškarci očekuju da ona pati i jadikuje.

Ako to ne uradi, muškarci počinju da se pitaju da li su možda baš oni ti koji su na gubitku.

devojka, osmeh, smeh, lepota, naocare

Foto. Pixabay

3. Pridobijte njegove prijatelje

 

Ako su vas njegovi prijatelji dobro poznavali, onda znajte da će ga sigurno pitati zašto vas je ostavio.

U životu svakog muškarca prijatelji imaju značajnu ulogu, pa ako ste ostali sa njima u kontaktu i nastavili druženje, to će biti pun pogodak. Nemojte se iznenaditi ako na kraju oni odigraju ključnu ulogu u vašem pomirenju.

4. Zarađujte više od njega

 

Ovo je „princip Tejlor Svift“. Svi znaju da je pop pevačica imala gomilu momaka koji su se loše ponašali prema njoj. Ona je sada multimilionerka koji uživa u luksuznoj vili, automobilima i svemu što joj srce poželi.

Ako mislite da se njeni bivši momci ne kaju zbog toga što su je ostavili, grešite.

U našim okolnostima, teško da ćete moći da brzo napredujete u karijeri i zaradite mnogo novca, pogotovo za kratko vreme, ali neka vam rastanak bude motiv da se na poslu trudite više nego ranije – to će kad-tad biti zapaženo i nagrađeno.

5. Uspeh na poslu

 

Uspeh je privlačan, čak i za muškarce koji se previše plaše da bi izašli sa uspešnim ženama.

Istina je da dobri rezultati na poslu ili u hobiju kojim se bavite a koji je pod „lupom javnosti“ pokazuju da ste pobednik, a muškarci vole da budu sa pobednicima.

6. Družite se što više

 

Nećete imati ništa od toga ako posle raskida odlučite da se zavučete „u četiri zida“ i tugujete. Izađite sa društvom i delite fotografije iz provoda na društvenim mrežama.

Sve i da vas bivši više ne prati na Fejsu i Instagramu, neko će mu već dojaviti da se dobro zabavljate. To će ga naterati da se zapita da li je ipak naglo doneo odluku o raskidu, pa će početi da se preispituje.

nova godina

foto: pixabay.com

7. Upoznajte nove ljude

 

Većina muškaraca počinje da se kaje zbog raskida kad vidi bivšu devojku kako se zabavlja sa drugima. To ne znači da morate da „uletite“ u novu vezu po svaku cenu, ali imate apsolutno pravo da flertujete sa drugima.

Kad vaš bivši vidi da vam u životu ide dobro i bez njega i da su drugi muškarci zainteresovani za vas, shvatiće da je mnogo propustio.

8. Prekinite kontakt

 

Nemojte mu pisati, zvati ga ili ostavljati komentare ispod njegovih objava na društvenim mrežama. Jednostavno, „izbrišite se“ iz njegovog života.

Kad shvati kakav je život bez vas, najverovatnije će početi da preispituje svoju odluku o raskidu.

Svađa, raskid

Shutterstock

9. Prestanite da mu činite usluge

 

Ako je navikao da se u bilo kom segmentu života oslanja na vas, a ostavio vas je, svesno je doneo odluku da ostane i bez podrške koju ste mu pružali. Tako bi bilo logično, ali – muškarci nisu uvek „u miru“ sa logikom. Većina njih će i dalje očekivati da im „budete na raspolaganju“, kao u vreme dok ste bili par.

Presecite na vreme. Ukinite sve usluge koje ste mu činili. Potpuno je u redu da sam brine o svemu.

Kad shvati da mu je u paru ipak bilo lepše i lakše, počeće da se preispituje zašto vas je zapravo ostavio. Ovo će se još brže desiti ako je raskid usledio zbog druge devojke koja ima drugačiju viziju veze i brine samo o sebi.

10. Dajte mu vremena

 

Nažalost, većina muškaraca neće odmah zažaliti zbog odluke o raskidu. Ako želite da oseti kajanje, moraćete da mu date vremena. To ne mora da bude mesec ili mesec i po, koliko u proseku prođe od raskida do muške griže savesti – ume da potraje i pola godine.

Jedini problem je što može da se desi da ga vi sasvim prebolite onda kada on osvesti da ne može bez vas. Tad je „loptica na vašem terenu“ – sami odlučite da li ćete mu oprostiti ili ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne,nikako

    20. januar 2021 | 23:44

    Sve ovo nabrojano je kratkog roka. Kazu isecen hleb se vise nemoze spojiti,tako i veza. Jednom prekinuta,nikako vise ne funkcinise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA