3 razloga zbog kojih muškarci prestaju da se zaljubljuju

Žene žele sve i odmah u nadi da će tako stvoriti čvrstu konekciju, ali...

  • 3
Dzentlmen, mladic, devojka, ples

Foto:Shutterstock

Kada ste poslednji put dobili ljubavnu poruku od momka? Problem mnogih muškaraca trenutno je taj što se jednostavno više ne zaljubljuju.

Ali, znajući zašto će to promeniti vaš ljubavni život, postoje neke stvari koje će održavati vatru u vašoj vezi.

Evo 3 razloga zašto mnogi muškarci vrlo brzo prestanu da budu zaljubljeni.

1. Prerano ulazite u intimne odnose

 

Suprotno onome što neki veruju, muškarci se obično ne zaljubljuju kada imaju odnos. To samo po sebi ne stvara intimnost. Seks se vrti oko početne hemije, koja može ići onoliko brzo koliko dolazi. Iluzija bliskosti koju vam seks može dati prikriva činjenicu da se na dubljem nivou zaista ne poznajete. Prijateljstvo je često najbolje izgraditi pre nego što se prepustite intimnim trrenucima. Da bi se čovek zaljubio u tebe, potrebno je da te prvo upozna kao osobu.

2. Ne dajete mu dovoljno vremena

 

Vreme vam daje priliku da procenite i steknete uvid u muškarca sa kojim se zabavljate. Putovanje ka zaljubljenosti zahteva vreme. Vezu čine ulaganje vremena i energije. Kada čovek uloži vreme da vas upozna, počinje da demonstrira svoj karakter. Muškarci su često istče sa procenjivanjem. Tražiće od vas da idete na putovanja, seksate se i postanete njihova devojka pre nego što i oni sami budu spremni za to. Usporavanje muškarca jedan je od najboljih načina da mu se pruži prilika da se zaljubi u vas. Podstaknite njegov entuzijazam, ali usporite brzinu.

Bračni par, zaljubljeni, momak i devojka, zena muškarac, vođenje ljubavi, strast, seks, sex, predigra

Foto: Shutterstock

3. Ne nudiš mu prijateljstvo

 

Često nas navode da verujemo da su prijateljstvo i ljubav dve potpuno različite stvari. Ali jesu li? Može li vas čovek istinski voleti ako se s vama nije sprijateljio? Prijateljstvo pokazuje karakter muškarca s kojim ste. Da li se drži svojih obećanja i dogovora? Da li pokazuje integritet u svim aspektima svog života? Da li se prema vama odnosi zabrinuto i brine li o vašim osećanjima? Kada potcenimo važnost zaljubljivanja u nekoga ko pokazuje prijateljstvo, često smo šokirani kada naglo odu.

Obično nije nedostatak hemije segment koji završava loše zamišljenu vezu - to je nedostatak prijateljstva. Karakter je trajni kvalitet koji treba tražiti, pokazao se u prijateljstvu i ljubavi.

Seks, sam po sebi, neće vam doneti intimnost. U stvari, ljudi često razdvajaju intimnost od intimnog odnosa. Vreme je ono što čoveku daje motiv da se zaljubi u vas. Kada ovo shvatite, to će promeniti putanju vašeg ljubavnog života.

Prijateljstvo je jedan od najvećih pokazatelja da ćete se zaljubiti u pravu osobu. Ako neprestano sumnjate u karakter i pouzdanost čoveka sa kojim ste, obično ste sa pogrešnim čovekom. Muškarci se zaljubljuju kada od njih zahtevate da odvoje vreme da vas upoznaju i grade prijateljstvo s vama.

Prijateljstvo je osnova vašeg blagostanja i bez njega se nijedan muškarac neće zaljubiti u vas dugoročno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    20. januar 2021 | 21:30

    Dajte malo pisite malo i o nama,a ne samo sata muskarci zele. Ne vrti se svet samo oko njih i nije svrha zena da samo da se bave udovoljavanjem muskaraca. To ide u oba pravca!!!

  • DARKO 100%

    20. januar 2021 | 21:26

    Muskarac i zena trebaju biti ljubavnici u sopstvenom braku i tako da se ponasaju

  • Lejla

    21. januar 2021 | 20:50

    Što se zaljubio zaljubio se...nema više...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA