≫ 

Bakica razdvojena od 45 godina mlađeg muža: Poslala mu je javnu poruku, a ovo je bio njegov odgovor

Prisiljeni da žive odvojeno, saga svetski poznatog para se nastavlja

  • 3
Ajris Džons i Egipćanin foto: Facebook/Iris Jones

Ajris Džons (81) iz Somerseta, bila je u Egiptu gde se u novembru udala za Mohameda Ahmeda Ibrihama nakon što su se upoznali preko društvene mreže Fejsbuk prošle godine. Od prošle jeseni su razdvojeni, jer je on ostao u domovini.

Zaljubljena bakica podelila je GIF (animiranu sliku) na mreži koja prikazuje srce formirano od latica ruže, i označila svog voljenog Mohameda, uz poruku - "Za mog muža", a u komentarima mu je i napisala kako je mladi Egipćanin i dalje u njenom srcu.

Srce Foto: Facebook/Printscreen/Iris Jones

Na simpatičnu poruku Mohamed je odgovorio da će biti uz nju zauvek. Ovakvu poruku mladi Egipćanin podelio je nekoliko nedelja nakon što je Ajris priznala da se oseća usamljeno posle povratka u Veliku Britaniju bez svog supruga.

Sada se njen novopečeni suprug navodno bori da obezbedi bračnu vizu za Veliku Britaniju, a Ajris nije sigurna kada će se oni ponovo videti.

Ajris je priznala da su je dosadašnja putovanja u Egipat skupo koštala, te da joj ni tamošnja klima ne odgovara zbog zdravlja. Od prošle jeseni željno iščekuje da se Mohamed pojavi na njenom pragu, ali i osuđuje advokate koji još nisu uspeli da reše neophodnu papirologiju kako bi zaljubljena bakica ponovo živela sa 45 godina mlađim mužem.

Podsetimo, ona je Božić provela sa svojom porodicom i u jednoj emisiji je gorko plakala što još nisu zajedno zbog birokratije. Za sada, ovom paru ostaje samo kontakt putem društvenih mreža gde javno razmenjuju nežne reči, a kada će se spojiti, ostaje da čekamo.

Video: Baka i deka zapalili plesni podijum: Plesni par kakav do sada niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA