Istraživanje otkriva zašto žene varaju: Postoje 2 jednostavna razloga

Pripadnice nežnijeg pola obično se odlučuju na neverstvo pre nego muškarci

  • 7
svađa, veza, momak, devojka, par ljuti tužni raskig

Foto: Freepik/yanalya

Nošenje čarapa u krevetu, fokusiranje na zadovoljavanje sopstvenih potreba i narcisoidno ponašanje su navike koje će partnere najlakše "oterati" u tuđi krevet, navodi se u istraživanju britanske veb stranice Victoria Milan u kom je učestvovalo 4.000 ljudi.

Istraživanje je pokazalo da nedostatak intimnih odnosa sa partnerom kod žena najčešće podstiče potrebu da potraže zadovoljstvo kod druge osobe, a više od 65 odsto ispitanica nežnijeg pola kaže da bi razmislilo o varanju ako bi se muškarac u krevetu ponašao sebično. To uključuje "krađu" pokrivača, insistiranje na obliku odnosa u kom samo partner uživa i korišćenje "prljavih razgovora" zbog kojih se žena oseća neprijatno, piše Dejli Mejl.

Među glavnim razlozima koji će podstaći ženu na varanje je nekreativno ponašanje u krevetu zbog kog je intimni odnos uvek isti i rutinski, kao i preskakanje predigre, izvestili su istraživači.

Žene su jednako sklone varanju kao i muškarci

 

Žene će, ako varaju, najčešće to započeti posle treće godine braka, a muškarci malo kasnije od toga. Zajednički motiv za preljubu je u oba slučaja dosada.

Studija je takođe razbila popularni mit da je muškarcima teže da ostanu verni. Naime, oni koji varaju prosečno se otisnu u avanturu posle tri godine i 10 meseci braka, kasnije od žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    26. februar 2021 | 08:32

    U pravom braku emocije se nikad ne ugase.Mozda nisu uvek istog intenziteta ali su prisutne uvek.Deca su neraskidiva veza medju ljudima.Brak i porodica su nesto sto trebamo cuvati kao zenicu oka svog.Ali danasnji mladi na prvoj prepreci pokleknu.A u zivotu ih ima bezbroj i uz ljubav i postovanje one se prebrode.Verujte mi i pokusajte.Zasto odmah prevara i razlaz?

  • 26. februar 2021 | 07:38

    Ih zašto.. Nedostatak ljubavi, pažnje, sexa, neko da bi se osetio vrednim, zaljubiš se u drugu osobu itd., kao i muškarci što varaju.. Jedno pitanje, kada vam te stvari fale kod partnera, pa što ste još sa njima?

  • Bobice

    26. februar 2021 | 09:41

    Ti nemoj nikad da se udaješ nisi ti za to 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA