Uhvatila je dečka u prevari i objavila fotku sa suparnicom: Reakcija preljubnika je urnebesna

Iako uhvaćen u laži, odnosno da je u vezi bio sa dve devojke istovremeno, njegova reakcija sve je nasmejala

  • 2
Prevara, veza, brak, Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj

Foto: Shutterstock

I ljubav i veze, ali i prevare su sastavni deo života. Kako ćemo se nositi sa tim saznanjem, zavisi samo od nas. Ipak, iako ne baš tako prijatna situacija koja se dogodila jednoj devojci koja je uhvatila svog dečka u prevari, naišla je na mnogobrojne reakcije na društvenoj mreži Tviter.

Iako uhvaćen u laži, odnosno da je u vezi bio sa dve devojke istovremeno, njegova reakcija sve je nasmejala.

Amerikanka Džejlin Streton je na društvenoj mreži objavila anegdotu vezanu za to šta je uradila kada je saznala da njen dečko ima još jednu devojku.

- Nikada neću zaboraviti dok sam živela na Floridi, razgovaram sa jednim dečkom i saznam da ima devojku. Pronašla sam je na Instagramu, poslala joj poruku, našle smo se i napravile smo selfi koje smo potom objavile, da bismo mu stavile do znanja da znamo jedna za drugu. On je istu fotografiju objavio na svom Instagram nalogu i napisao da obe njegove devojke izgledaju stvarno dobro - napisala je ona na Tviteru.

 

Reakcije na njegov potez su mnogobrojne, a uglavnom su pozitivne, a tvit je podeljen više od 70.000 puta, dok ima čak 706.000 lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA