≫ 

Kupio je ženi malu haljinu da je motiviše da smrša: Njena "osveta" je urnebesna

Reakciju kakvu je dobio, svakako nije očekivao

  • 0
Bračna svađa Foto: Shutterstock

Većina ljudi svom partneru želi da pomogne u postizanju određenih ciljeva koje su postavili. Ipak, nametanje svojih zamisli nikada nije dobra ideja.

Da je upravo tako, dokazano je i na primeru jednog muškaraca koji je svoju suprugu hteo da motiviše da smrša, iako to ona nije sama odlučila, a potom brzo i zažalio.

Korisnik društvene mreže TikTok Majk, podelio je video u kome je rekao kako je primetio da je njegova supruga u poslednje vreme dobila nekoliko kilograma i da je hteo da je motiviše da smrša.

Na ideju je došao da joj za rođendan pokloni haljinu nekoliko brojeva manju, a pratiocima rekao kako jedva čeka da je vidi u njoj. Reakciju kakvu je dobio, svakako nije očekivao.

- Kada sam jednog dana posle posla došao kući, na kuhinjskom stolu ugledao sam kutiju prezervativa koji su preveliki za mene. Na njima je bila zalepljena poruka moje supruge koja je glasila: Jedva čekam da te vidim u njima - ispričao je "osvetu" svoje supruge Majk.

@mike_p_89She’s a savage 🥺 ##tiktokcomedy ##humor ##comedytiktok ##dadjokes ##comedy ##jokes ##joke ##wife ##birthday ##dress ##weightloss♬ original sound - Mike

Njegova objava brzo je postala viralna, a video je pregledan više od 18 miliona puta i lajkovan više od 2,8 miliona. Mnogi su bili oduševljeni načinom "osvete" njegove supruge i napisali mu da je tako i zaslužio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA