Prvi put su se poljubili na svom venčanju posle 3 godine veze: Veridbu proslavili držeći se za ruke

Takođe, oni su priznali da na medenom mesecu nisu bili intimni, jer žele da im prvi put bude u zajedničkom krevetu koji imaju kod svoje kuće

  • 0
foto Pixabay Ilustracija; foto Pixabay

Džordan (26) i Nesa (25) upoznali su se dok su studirali na istom fakultetu, a osim toga povezalo ih je i to što su članovi istog plemena iz Nigerije.

Kako je Nesa ispričala, 2014. godine kada je bila brucoš viđala je Džordana na fakultetu, na putu do predavanja, od studentskog doma, u menzi... A onda je i on primetio nju.

Kada je Nesa slavila nigerisjki Dan nezavisnosti Džordan joj je prišao jer je primetio da nosi tradicionalnu nošnju, daišiki, a na licu je imala naslikane tradicionalne tačkice.

Tada je pitao da li je i ona iz Nigerije kao i on, a kroz razgovor su shvatili da su i članovi istog plemena. Nedugo zatim, postali su prijatelji.

U početku nisu planirali da budu u ljubavnoj vezi, ali se sve spontano desilo 2018. godine.

- Nije me pitao da li želim da mu budem devojka, samo je počeo da govori da smo zajedno - priseća se kroz smeh ova mlada žena.

Jordan Onuoha Foto: Instagram/jordanwitjehovah

Par je tada odlučio da neće biti intimni, ali i da se neće ljubiti sve dok se ne venčaju.

- Ne radi se o tome da je ljubljenje loše, ali to je bio naš način za slavljenje Boga - priča Nesa, koju je Džordan zaprosio u leto 2020. godine, a veridbu su proslavili tako što su se držali za ruke.

Venčali su se u martu 2021. godine, a Nesa se mentalno pripremala za poljubac tokom celog venčanja. Kada ih je sveštenih proglasio mužem i ženom, poljubili su se.

- Sva srećna krenula sam odmah da ga poljubim, a on me zaustavio i sebi u ustao naprskao sprej za osvežavanje daha. To me je stvarno nasmejalo - rekla je Nesa.

Džordan i Nesa se još uvek navikavaju da mogu da se poljube kad god žele, budući da se njihov prvi poljubac desio sedam godina od upoznavanja.

Takođe, oni su priznali da na medenom mesecu nisu bili intimni, jer žele da im prvi put bude u zajedničkom krevetu koji imaju kod svoje kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA