Kako da srodnoj duši stavite do znanja da vam je stalo: Ove 4 sitnice znače "volim te"

Komunikacija, ljubav, poštovanje i lojalnost su najbitniji aspekti jedne romanse

  • 0
Zaljubljeni par u stanu pleše, igra, kuhinja Foto: Shutterstock

Ponekad, reći "volim te" ne znači ništa i nema nikavu težinu ukoliko to ne pokazujemo i ne dokazujemo. Zato su svtari koje se čine sitnicama, veoma važne. One mogu pružiti svakodnevnu radost i osveženje u emotivnoj vezi.

Nisu samo žene te koje vape za konstantnom pažnjom. I muškarci žude za ljubavlju i naklonošću, a postoje načini na koje možete učiniti da se vaš čovek oseća voljeno. Pitajte ga za savet, pohvalite ga ili samo učinite da se oseća prijatno kada je sa vama.

Ovo je nekoliko stvari, koje će pokazati voljenoj osobi da vam je do nje stalo.

Pažljivo ga slušajte

U zdravom odnosu, trebalo bi da imate naviku da svojoj voljenoj osobi date punu pažnju kada govori. Pauzirajte film ili seriju, isključite mobilni telefon i pogledajte svog partnera u oči i pažljivo ga saslušajte šta vam želi da vam kaže. Pronađite vreme koje ćete provesti razgovarajući sa njim i slušajući, na taj način će osetiti da vam je stalo do njega.

foto Pexels foto Pexels

Pripremite njegovo omiljeno jelo

Odaberite veče kada će trpeza biti ispunjena njegovim omiljenim jelima, a da to ne bude neka posebna prilika, poput rođendana. Postavite sto, upalite sveće kako biste napravili romantičnu atmosferu. Ne samo da će se osećati voljeno, već će biti zahvalan zašto što će biti siguran da ga pažljivo slušate.

Otputujte na "vaša mesta"

Ponovite lepo sećanje, tako što ćete ga ponovo stvoriti. Isplanirajte izlazak, tako da posetite mesto na kojem ste se prvi put upoznali ili poljubili.

Iznenadite ga bez povoda

Najbolja stvar kod iznenađenja je što se mogu kretati od onih najvećih, poput odlaska na put, do najmanjih kao što je kupovina njegovih omiljenih slatkiša. U svakom slučaju, bitna je namera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA