≫ 

Na medenom mesecu priznao supruzi da se oseća kao žena: Sada se ponovo venčavaju

Kao muškarac je imala kosu do ramena, čupala je obrve i obožavala nakit

  • 3

Rajna (33) i Džej Harvej (30), venčali su se 2018. godine, dok se Rajna zvala Džejk i bila muškarac. Na medenom mesecu Džejk je svojoj supruzi priznao da se od 11. godine oseća da je zarobljen u telu muškaraca i da se oseća kao žena.

Oduvek sam potiskivala svoja osećanja. Trenutak kada sam izašla kao transrodna osoba za mene je bilo oslabađajuće iskustvo - rekla je Rajna.

Po povratku sa medenog meseca, Rajna, tada Džejk, se odlučio da započne svoju fizičku transformaciju. Rajna je na to do sada potrošila 55.000 evra.

Na njeno veliko iznenađenje, supruga Džej je reagovala pozitivno i svom tadašnjem suprugu pružila punu podršku. 

- Veoma sam ponasna na nju. Napokon je to priznala i sebi i meni - ispričala je Džej.

Sada, posle tri godine, one kažu da se ne osećaju kao da su u bračnoj zajednici, samo iz razloga jer  je Rajna tada u brak ušla kao muškarac.

- Ponovo ćemo se venčati kako bi ona bila srećna i ispunjena kao moja buduća žena, a ne suprug. Želimo da nosimo iste crne haljine sa crvenim i roze ružama, koje simbolizuju smrt starog Džejka i rođenje Rajne. Više od svega želimo da je naše porodice vide kao srećnu ženu - ispriče su njih dve.

Džej se seća početka njihove romanatiče veze i kaže kako je na osnovu par stvari mogla i sama da zaključi da je Rajna transrodna osoba, ali kako kaže, tada nije obraćala pažnju na to.

- Kao muškarac je imala kosu do ramena, čupala je obrve i obožavala je nakit - priseća se Džej.

Kada je Rajna prvi put izašla u javnost kao žena, bila je uzbuđena i prijatno iznenađena.

- Bili smo u restoranu i neko mi se obratio sa "gospođo", moje lice je zasijalo i sreći nije bilo kraja - prepričava ona.

Danas, njih dve žive kao svaki skladan par i nestrpljivo čekaju ponovno venčanje. Kako Rajna kaže, ništa ovo ne bi imalo smisla da je supruga nije podržala.

- Aposlutno nikada ne bih bila ovde da nije bilo nje. Nije me samo prihvatila, već mi je i dala prostor za istraživanje sebe i svojih osećanja - zaključila je Rajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA