≫ 

Momak (21) u vezi sa bakom (60), njene kćerke su starije od njega: "Ništa nas neće razdvojiti"

- Još u tridesetim su počeli da mi se dopadaju mlađi muškarci - kaže Pem

  • 28

Pem Šastin (60) iz Oklahome već dve godine je u ljubavnoj vezi sa Džonatanom (21). Upoznali su se preko aplikacije za zabavljanje kada je ona imala 58, a on 19 godina. Zaljubljeni par često nailazi na ružne komentare, ali uprkos tome, tvrde kako ništa neće moći da ih radzvoji.

Kako je Pem rekla, njihovi intimni odnosi su fantastični i ne može da veruje da su joj prijateljice sa kojima se družila više od 30 godina okrenule leđa jer je sa mlađim muškarcem.

- Džonatan je ljubav mog života, nije me briga šta drugi misle - kaže Pem.

- Još u tridesetim su počeli da mi se dopadaju mlađi muškarci. Jednom sam u prolazu čula kako druge žene komentarišu da smo odvratni. Ta situacija me prilično uzrujala, ali oboje smo bili odlučni da ignorišemo ružne komentare i poglede.

Kada su se upoznali, Džonatan je priznao Pem koliko godina ima.

- Bila sam prilično šokirana, jer sam ja toliko starija od njega, a u tom trenutku sam već bila baka. Moje kćerke su uveliko bile u svojim tridesetim godinama - priseća se Pem.

U to vreme Džonatan je živeo u Minesoti, pa su se prvo viđali putem video-poziva, a nedelju dana kasnije on je doputovao kod Pem u Oklahomu.

- Kada sam ga videla, izgledao je još bolje nego na slikama. Potrčali smo jedno drugome u zagrljaj i počeli smo strastveno da se ljubimo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Možda je mlađi, ali ima puno iskustva - ističe Pem.

Posle nedelju dana druženja, Pem je preklinjala Džonatana da ne odlazi kući i on je pristao. Uselio se kod nje, a već iduće nedelje upoznao je i njene kćerke koje su blagoslovile vezu, baš kao i njegovi roditelji, koji su po godinama bliski Pem.

Oni su već znali da on oduvek voli starije žene i nisu bili iznenađeni.

U maju 2018. godine, Džonatan je zaprosio Pem, koja je tada rekla da ne može biti srećnija.

Video: Prava ljubav godine ne broji? Ona je u vezi sa decenijama starijim muškarcem i zove ga tatica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hani

    16. jun 2021 | 16:45

    Njihovi zivoti njihova stvar. Bitno je da neko nije maloletan i da je svojom voljom u nekoj vezi.

  • Spale

    16. jun 2021 | 16:33

    Ako se slazu i vole neka ih. A duse sitne i zavidne nisu ni bitne.

  • Laki Luka

    16. jun 2021 | 16:38

    Ne bas u ovome slucaju ali u zivotu na nekoga godine ne ostalju veliki trag a neko je nikakav i kao mlad. Neko je sto se kaze dobro ocuvan bez obzira na godine. Godine su samo brojka i statistika koja kao i bikini otkriva sve a ne pokazuje nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA