5 suptilnih znakova da vas više ne voli: Ako radi ove stvari, emocije su se ugasile

Neke stvari možete zaključiti samo na osnovu govora tela

  • 2
nersećna veza, partner, svađa, momak, devojka Foto: Freepik/cookie_studio

vezi ste i zaljubljeni ste, ali imate osećaj kao da je partner već neko vreme rezervisan i odsutan. Izbegava kontakt očima, ne vodi vas više na porodične ručkove, a komunikacija među vama svedena je na minimum. Ovo mogu biti samo neki od znakova da su se emocije ugasile.

Postoji nekoliko prilično jasnih signala na koje morate da obratite pažnju ako sumnjate da vas partner više ne voli.

1. Nezainteresovanost

Kad ga nešto pitate, odgovara sa "da" ili "ne". Retko samoinicijativno započinje razgovor i vidite da nije voljan da priča sa vama kao nekada.

Razmislite, da li biste se vi tako ophodili prema nekome koga volite?  

2. Izbegava kontakt očima

Ovo je takođe očigledan znak da imate posla sa osobom koja bi radije bila negde drugde nego s vama. Takođe, izbegavanje kontakta očima tokom razgovora može da znači da vaš sagovornik nešto krije od vas.

Muškarac žena svađa par Foto: Shutterstock

3. Ne odlazite zajedno na porodične skupove

Ovo je klasičan pokazatelj manjka ljubavi. Ako ste ranije uvek odlazili zajedno na porodične ručkove i proslave, i jedva čekali da zajedno izađete sa prijateljima, a sada vaš dragi na takva dešavanja odlazi sam, vreme je da se zapitate zašto to radi.

Da li sebi bliskim ljudima želi da stavi do znanja da mu više niste bitni kao ranije ili je to, možda, već učinio, ali vas o tome nije obavestio? 

4. Ne ispunjava obećanja

Kada ne ispunjavamo obećanja data nekom trećem to je "samo" znak neodgovornosti, ali ako ne ispunjavamo obećanja data voljenoj osobi to ima veću težinu. Izigrana nada nije samo znak nepoštovanja, već i manjka ljubavi.

5. Više vas ne poštuje

Poštovanje bi trebalo da bude temelj svakog odnosa. U poštovanju ne mora da bude ljubavi, ali u ljubavi mora da bude poštovanja, ako je to zrela ljubav, a ne samo puka zaljubljenost. Dakle, druga strana bi trebalo da vas ceni kao osobu i da uvažava vaše mišljenje.

Čim primetite da je poštovanje iščezlo iz vaše veze, vreme je da otvoreno porazgovarate sa partnerom. Ukoliko se bude snebivao i izbegavao razgovor, žao nam je, ali nemamo dobre vesti za vas - više vas ne voli na način koji je neophodan da bi emotivna veza mogla da traje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    17. jun 2021 | 00:56

    Ovako kako ste napisali ajde svi da se razvedemo

  • 😮

    17. jun 2021 | 08:23

    4. i 5. stavka su pre svega stvar vaspitanja i karaktera, ali shvatih da ispunjavam prve tri stavke, ne volim ga 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA