Evo zašto ne možete da nađete partnera po svojoj meri: 3 greške koje žene najčešće prave

Žene zbog lažnih uverenja ne uspevaju da pronađu čoveka svog života

  • 0
Žena, lepa žena, zamišljena žena

Foto: Pixabay

Sigurno se  svaka žena jednom u životu zapitala zašto ne može da nađe "gospodina pravog".

Pronalazak ljubavnog partnera i nije baš jednostavna stvar. Iako to možda ne mislimo, često je problem upravo u nama, jer zbog lažnih uverenja ne uspevamo da pronađemo tu posebnu osobu.

Ako se pitate zašto ne možete da pronađete srodnu dušu, poslednja stvar koju bi trebalo da uradite je da odustanete i da se odreknete  nade. Pokušajte da sagledete greške koje pravite i da poradite na njima.

1. Upoređujete se sa drugim ženama

 

Poređenje je jedna od najgorih stvari koje možete da uradite sebi, jer se obično završi omalovažavanjem sopstvenog izgleda i vrednosti.

Nije važno da li ste bolji ili lošiji od druge osobe, negativna energija i ljubomora su osećanja koja ne bi trebalo da budite u sebi.

Pokušajte da na lepši način gledate svet oko sebe i fokusirajte se samo na dobre stvari. Stanite ispred ogledala i ispričajte sve svoje vrline koje vas krase, a onda ćete moći da to isto primenite u životu sa drugim ljudima.

2. Zacrtali ste tip muškarca

 

Želite da pronađete partnera koji je najbolji u svemu. Nažalost, za to postoji mala mogućnost. U glavi možda imate sliku savršenog muškarca i ne želite ništa drugačije od toga.

Probajte da proširite svoje vidike, jer se ljubav vašeg života nalazi upravo ispred vas.

Ljubav, zaljubljeni par, devojka, mladić, dečko, osmeh, osmesi, srećna veza, partneri, ljubavni par, momak, devojka

Foto: Shutterstock

Umesto da se fokusirate na fizički izgled, obratite pažnju na nečije osobine. Ono što osoba nosi u sebi je važnije od svih fizičkih atributa.

3. Mislite da je prekasno za sve

 

Ukoliko ubedite sebe da ste propustili životnu šansu, doći ćete u situaciji da prestanete da se nadate. To je velika greška, jer odustajete pre nego što ste nešto započeli.

Zaboravite na stare navike i razmišljajte pozitivno. Verujete u sebe i u činjenicu da na svetu postoji osoba koja čeka samo na vas.

Ljubav ne može da se isplanira, ona se jednostavno dogodi. I dok čekate "onog pravog", pokušajte ostvarite bolju i lepšu vezu sa sobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA