6 jasnih znakova da vas voli: Kako govorom tela pokazujemo ljubav

Nekada govorom tela jasnije nego rečima pokazujemo da nam se neko sviđa i da nam je stalo do te osobe

  • 0
Muvanje, par, zaljubljenost, ljubav, žena, muškarac, flert

Foto: Shutterstock

Često govor tela bolje od reči ume da pokaže koliko nekog volite, koliko vam je stalo i da li gajite simpatije prema nekoj osobi.

Oni koji znaju da čitaju ove specifične poruke, kažu da postoji šest jasnih znakova kojima se izražavaju ljubav i naklonost.

1. Imitira vaše ponašanje

 

Kada s nekom osobom osećate bliskost, nesvesno počnete da oponašate njeno ponašanje. O tome ne razmišljate - to se jednostavno događa.

Pravite iste pokrete rukama ili, na primer, imate potpuno usklađen hod dok šetate. Ako to radi osoba za koju sumnjate da vam je emotivno naklonjena, a još niste u vezi - nema mesta sumnji, zaljubljena je u vas.

2. Počinje da kopira vaše rituale

 

Svaki put kada se rastaje sa vama poljubiće vas na isti način i na isto mesto gde vi ljubite njega. Počinje u isto vreme da radi stvari koje i vi radite. To su nesvesne poruke da želi da se identifikuje sa vama.

3. Ne smeta nam što ta osoba zauzima i ono što je nekada bio samo naš prostor

 

Ljudi koji nisu zaljubljeni u svakom trenutku vole da imaju neki prostor samo za sebe. Međutim, kad ste zaljubljeni neće vam smetati što ta  osoba zauzima vaše mesto na kauču, jer nam zapravo time nesvesno pokazuje da voli sve što je vaše i da ima potrebu da to bude zajedničko.

Ljubav, zaljubljenost, par, zaljubljeni

Foto: Pixabay

4. Dugo vas gleda u oči

 

Kada shvatite da se s partnerom možete dugo da se gledate u oči i da vam to prija, to je znak i da se među vama razvila dublja povezanost.

Takvo zurenje zna da bude neprijatno, ali kada je to nešto u čemu uživate, znači da se među vam razvila posebna veza.

5. Često vas dodiruje

 

Jedva čeka da nađe razlog da vas dotakne. Ima potrebu da vas drži za ruku ili da dok sedite jedno pored drugog prebaci ruku preko vašeg ramena. Sve tu to načini kojima vam nesvesno pokazuje koliko mu je stalo, a da ništa ne kaže.

6. Stalno se smeje u vašem društvu

 

Kada je neko zaljubljen i voli, češće se smeje kad je u društvu osobe koja joj je zarobila srce. Kada uočite da se neko za koga pretpostavljate da mu se sviđate smeje više i duže nego što to inače čini ili da se smeška bez posebnog razloga, to je jasan znak da je zaljubljen "do ušiju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA