Marko i Danijela su u braku, a on planira venčanje sa dve devojke: "Drugi muškarci su ljubomorni"

Sada se nadaju da će početi da žive zajedno, s tim da će on živeti u dve kuće, jer sa suprugom ima dve kćerke

  • 10

Marko Santo Silva (35) oženjen je Danijelom Silvom (35). Njih dvoje žive u otvorenom braku od 2012. godine. Posle skoro 10 godina braka, Marko planira da se ponovo oženi i to sa dve žene, uz blagoslov supruge. 

Početkom 2019. godine na jednoj zabavi Marko je upoznao Džesiku i Kamilu, a one su ga odmah zavolele.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, odmah sam znao da će između nas troje biti nešto više od prijateljstva - ispričao je ovaj čovek.

Ubrzo su sve troje započeli ljubavnu vezu, a sada se nadaju da će uskoro početi da žive zajedno, s tim da će Marko živeti u dve kuće, jer sa suprugom ima dve kćerke.

- Da se mi pitamo odgajali bismo decu zajedno, ali brinemo da će ih okolina maltretirati i osuđivati - rekao je Marko.

 

Kako kaže, najbitnija mu je podrška supruge i porodice.

- Naši roditelji su posle određenog perioda prihvatili naš način života. Decu vaspitamo tako da im poligamni brakovi budu jednako normalni kao monogamni - ističe Marko.

Međutim, nije sve tako bajno u ovoj priči... Marko i njegove nove izabranice svakodnevno nailaze na oštre kritike javnosti.

 

- Ljudi često izgledaju uplašeno kada nas vide zajedno, a muškarci su ljubomorni na način života koji živim. Naša veza se ne razlikuje previše od bilo koje druge, ista je kao i monogamna veza, samo s troje ljudi. Sledeći korak je zajednički život, deca i venčanje - zaključio je Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA